YDT'ye son 1 hafta kala net artışı nasıl sağlanır?

gökalppppp

Hectopat
Daha fazla  
YDT hakkında bilgisi olan birilerinden gelen tavsiyelere cok ihtiyacım var. Şu an YKS'ye 1 hafta kaldı ve çıkmış Sorular'da 62 63 net geliyor. 70'e çıkarmak zorundayım sizden beklentim, olur veya olmaz gibi cevaplar degil nasıl olur, ne yapmam gerek onu öğrenmem lazim. 1 haftada 10 net zor geliyor biliyorum ama yüksek saatler calisabilecek mentalim var. Genelde ilk 20 soru da ve paragraf tamamlama da eksiğim çıkıyor bunları halletsem cok rahat yaparım. Sizce kelime mi kasayim yoksa Full deneme + analiz ve ELS grammer soruları mi çözeyim? Kafam aşırı karışık ve bir şeyler deneme lüksüm yok sadece 1 yoldan gitmem gerek.

@333365 hocam sizden de öneri bekliyorum.

Son düzenleme:
YDT hakkında bilgisi olan birilerinden gelen tavsiyelere cok ihtiyacım var. Şu an YKS'ye 1 hafta kaldı ve çıkmış Sorular'da 62 63 net geliyor. 70'e çıkarmak zorundayım sizden beklentim, olur veya olmaz gibi cevaplar degil nasıl olur, ne yapmam gerek onu öğrenmem lazim. 1 haftada 10 net zor geliyor biliyorum ama yüksek saatler calisabilecek mentalim var. Genelde ilk 20 soru da ve paragraf tamamlama da eksiğim çıkıyor bunları halletsem cok rahat yaparım. Sizce kelime mi kasayim yoksa Full deneme + analiz ve els grammer soruları mi çözeyim? Kafam aşırı karışık ve bir şeyler deneme lüksüm yok sadece 1 yoldan gitmem gerek.

@333365 hocam sizden de öneri bekliyorum.

Yükselmez boş yere kendini yorma.

Yükselmez boş yere kendini yorma.
Her türlü calismak zorundayım zaten. Olmazsa bile mezuna kalinca çalışmayı bırakıcam mı sanki? Belki 70 olmaz 68 olur ama tyt kurtarır. Ben tavsiye istiyorum sen konu içinde belirttiğim 'olur veya olmaz gibi cevaplar degil nasıl olur, ne yapmam gerek onu öğrenmem lazim' cümlesine tam zıt olan bir öneriyle bana geliyorsun zaten kolay olucağını veya kesin olucağını söylemedim.

Her türlü calismak zorundayım zaten. Olmazsa bile mezuna kalinca çalışmayı bırakacağım mı sanki? Belki 70 olmaz 68 olur ama TYT kurtarır. Ben tavsiye istiyorum sen konu içinde belirttiğim 'olur veya olmaz gibi cevaplar degil nasıl olur, ne yapmam gerek onu öğrenmem lazim' cümlesine tam zıt olan bir öneriyle bana geliyorsun zaten kolay olacağını veya kesin olacağını söylemedim.

Matematik netleriniz ne durumda.

Matematik netleriniz ne du.

Matematik 8 falan geliyor bi kolay konulara bakacağım son olarak eşitsizlik gibi, fende de 8 geliyor zaten hedefim öyle başlarken de 20 30 mat değildi yine 6 7 arasiydi, 8 falan iste şu an. Türkçe 33 civarı sosyal 15 , dediğim netler bana yetiyor zaten ilk 10 bine girmek hedefim degil, 17 bin civarı yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00