Yedek astsubaylık tercihleri nasıl olmalı?

Fujitora

Decapat
Daha fazla  
Birçok Türk genci gibi benim de hayalim polis, askerlikti bu sene denedim fakat nasip olmadı ama pes etmek yok yedek astsubay olarak gitmeyi düşünüyorum. Sizce ceza infaz ve güvenlik hizmetleri (Marmara, Esenyurt) yoksa muhasebe (Marmara üniversite.) Yazmalıyım hangisini yazarsam tercih edilme şansım daha yüksekte olur?

Son düzenleme:
Yedek astsubaylık veya asteğmenlik bölüm veya okul ile alakalı olduğunu düşünmüyorum bende yedek ast olarak yaptım. Benimle beraber her cesit bölümden mezun vardı. Sanırım biraz şans işi.

Birçok Türk genci gibi benim de hayalim polis, askerlikti bu sene denedim fakat nasip olmadı ama pes etmek yok yedek astsubay olarak gitmeyi düşünüyorum. Sizce ceza infaz ve güvenlik hizmetleri (Marmara, Esenyurt) yoksa muhasebe (Marmara üniversite.) Yazmalıyım hangisini yazarsam tercih edilme şansım daha yüksekte olur?

Okulun, bölümün hiçbir önemi yok (o bölüm üzerinden özel bir alım olmadığı sürece.) Tek yapman gerek elinde bir ön lisans diploman olması. Ondan sonra e-Devlet üzerinden yedek astsubaylığı seçtikten sonra şansına varsa gidersin.

Dipnot: Hayali polis olmak isteyen biri olarak, ne asker ne de polis olmamanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı