Yediğim "inanılmaz" ceza

  • Konuyu başlatan GFYT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 754
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
21 Nisan 2020
Mesajlar
11.334
Makaleler
1
Çözümler
180
Merhabalar, Acer AN515-55 darboğaz yapar mı? konusunda yazdığımın yanlış olmadığını bilmeme rağmen ceza yedim. Bu konuyu açınca yine ceza atacak mod arkadaşlar, bana bir kanıt gösterirseniz sevinirim. Yine söylüyorum, laptoplar darboğaz yapmayacak parçalarla senkronize edilir. Bekliyorum cevap.

Cevap yazdıktan sonra da konuyu kitlemeyip bana da cevap hakkı tanırsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Genellikle laptoplarda darboğaz olmayacak parçalarla kombinasyon yapılır. R5 3550H yanına RTX 2060 koyulan cihazlar da vardır. Böyle bir kombinasyon, bazı oyunlarda darboğaza sebep olabilir. Konu sahibinin belirttiği laptop için değil, genel konuşmuşsunuz. Bu nedenle ceza aldınız.
 
Genellikle laptoplarda darboğaz olmayacak parçalarla kombinasyon yapılır. R5 3550h yanına RTX 2060 koyulan cihazlar da vardır. Böyle bir kombinasyon, bazı oyunlarda darboğaza sebep olabilir. Konu sahibinin belirttiği laptop için değil, genel konuşmuşsunuz. Bu nedenle ceza aldınız.

Onu açıklayarak darboğaz yapmaz yazdım mesajımda. Ceza vermek için veriyorsunuz, bu mesajı da kaldırmazsanız mutlu olurum. Kimseyi etiketlemiyorum ha, zaten bazılarına söz ettiğimiz an forumdan uçuyoruz.


Konuyu okumadan ceza atıyorlar... TP'yi bırakacağım yakında, buradan duyurayım.

@Emir M. mesaj yazıyorum, etiketliyorum seni anında mesajımı siliyorsun. Sıkıntı varsa vereyim Discord'u orada halledelim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı