Yemek nasıl olmuş?

Soğanı o kadar ince doğramana gerek var mıydı ?
🤣 Katman katman yiyorum salataya doğramaktansa daha keyifli oluyor.

En azından et var hahaha tam bir öğrenci evi yemeği makarna yaparim menemen başka bir şey bilmem afiyetle ye kardeşim bal olsun sana.
Valla ben menemeni de beceremiyorum usta yavaş yavaş öğreneceğiz artık bu çağ Türkiye'sinde evde yemek yapamamak çok büyük dezavantaj.

Of etli pilavdan alıp soğanı kemirip ayran içeceksin. Canım çekti.
Benim kombo pilavdan biraz yiyip sonra soğanı çiğnemeden salatayla tıkınmak soğanın acılığını alıyor ama lezzetini bırakıyor...

Oluru var ancak ben o kadar büyüklükte bir et yeseydim yüksek ihtimalle 2.sini yedikten sonra midem bulanırdı.
Kurban etini ancak öyle kesebildim hocam kavurma şekline getirmeye uğraşmak istemedim.

2 tane maden suyu ne hocam uranyum'mu sindiriyosunuz.
Bana anca yetiyor hocam yemeğin yanında 2 tane bitiririm yemek sonrası da keyif için içerim benim biram da bu :)

Son düzenleme:
Merhaba dostlar, 2. bir paylaşım ile karşınızdayım öncekine yazan arkadaşların önerilerini dikkate aldım.
Önceki konu
Yapılan iyileştirmeler:
Soğan doğrandı.
Salataya zeytinyağı eklendi.
Et daha küçük doğrandı.
Pilav iyileştirildi. (hala kötü :()

Eki Görüntüle 2515765

Görüntü güzel salataya yeşillik eklenebilir.

Bir de niye hep 2 soda bu menünün yanında 😄

Eğer pilavı gerçekten sevmeyerek yiyorsan salatayıda etin yanında biraz karıştırarak koy, 3ünün beraber tadı o kötülüğü bastırır, hatta güzel bir tat bile olabilir, pilava birazcık sarımsak katmak tat verecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı