Yemek Programları Ancak Bu Kadar İyi Özetlenebilirdi

Yer
KaPTaN LeVi
Çok anlamlı bir skeç olmuş. Herkes izlesin. Yemek programlarını izleyenleri de izlettirin 🤠

Bu saçma yemek programlarını izleyerek zamanınızı harcamayın.

Ben izlemiyorum diyenler olabilir. Ama unuttuğunuz bir şey var. Bu yemek programları izleniyor ki hala yayınlanmaya devam ediyor sonuçta🤔

Kimse izlemezse zaten yayınlanmaz. Dizi gibi izliyorum diyenler bile var hala😒

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnsanlar birbirinin arkasından konuşuyor, reyting için benim ekran başında utandığım, utançtan kafamı duvarlara vurduğum bu programları neden izliyor ev kadınları?

Ne gerek var? Tonlarca yemek tarifi paylaşan televizyon kanalları var. Hemde profesyonel. Bunlardan bir şey öğreneceğime aç kalırım.

Bu program günümüzdeki tek siyasi eleştiri yapan program. Kemal Sunal ruhu var ne de olsa. Gazetecilik ile ilgili olan bölümü de hoş. :) Bu tarz programlarla insanların alışkanlıklarını ve kültür anlayışını bozmaya uğraşıyorlar. Devlet tarafından da desteklenen bu vb. programlar maalesef her kanalda vardı bir dönem. Hele şu evlenme programları yok mu? Tam bir facia.
Pavlov'un gelini. 😀

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı