Technopat Sosyal'deki kullanıcılar neden bu kadar iyi?

Genelde kitlenin bozuk olmamasından kaynaklanıyor. Hitabeti, uslubu düzgün insanlar bulunduğu için pek problem çıkmıyor. Fakat bazen hayatında hiç Technopat Sosyal kullanmayan DC moderatörleri üye olup mesaj yazınca durum değişebiliyor. Bunun dışında bir tek bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama sanki resmi bir mail yazıyormuş gibi mesajlar yazılıyor. Rahatlık yok gibime geliyor hep.

Buraya ait olmayan insanların kendilerini kolayca attırmaları bence :D ayrıca Ali Güngör'ün sosyal kuralları konusunda ki son mesajında yatıyor aslında cevap:

"Bir başkasına bakıyorum, aylardır her ceza bitiminde trollük yapmış, birilerini kışkırtmış vb. yani sevgili üyeler, burada uzun süredir üye olanlar zaten biliyor ama yeni üyeler için söyleyelim, büyük cezalar alan kullanıcılar zaten sosyal ağlarda olmaması gereken kullanıcılar. Yararlı değil, zararlı davranışlarda bulunanlar."

Burada bulunamayan insanlar zaten kendi kendilerine illa ceza verdirtecek bir hareket yaptıkları için barınamıyorlar ve bu sebeple de Sosyal'in ortamı bayağı iyi oluyor. Sebebi bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı