Yemek sonrası uyuma ve yağlanma endişesi

Bi deneyeyim o zamanda göğüs biceps çalışım ertesi gün omuz bacak yapayım dimi ? Yoksa sırt- arka kol girersem 48 saat içinde kol 2 defa çalışmış oluyor.
o o kadar sıkıntı olmaz triceps göğüste 3. kas olarak çalışıyor göğüsle omuz en çok çalışanlar.

amaç zaten kilo almak kas kütlesi olarak ? Gece yemek sonrası (2 saat) uyku yağ olarak dönermi endişesi vardı.
öyle birşey yok kaç kalori aldığın önemli.

o o kadar sıkıntı olmaz triceps göğüste 3. kas olarak çalışıyor göğüsle omuz en çok çalışanlar.

öyle birşey yok kaç kalori aldığın önemli.
Anladım hocam ancak 1 ay geçti göğüsüm sanki aynı gibi elbette sıkınca sertlik var göğüs ve sırt gelişimi dahamı uzun sürer ? Kaloriyimi arttırmam lazım ?kollarım mesela 33cmdi şuanda 34,5 olmuş son durum bu ;

Biceps 3 hareket yapıyorum hammer curl, barbel curll ve incline dumbell curl 3x10 şeklinde drop yapmadım hiç.

Kollarım uzun daha uzun sürer gelişimi sanırım.
(Fotoyu 6 ay sonra kullanacağım için çektim )

Dosya Ekleri

• IMG_1254.jpeg
    50,6 KB · Görüntüleme: 36

1 ayda pek bir şey olmaz sen akışına bırak, idmanlarının hakkını ver gerisi gelecek. Zaten 300 falan kalori fazlasındaysan daha gerek yok ideal 300. dropla falan da hiç uğraşma aynı ağırlıkta kal tekrar arttır kolay gelince tekrar ağırlık arttır diye diye devam et. Nerenin hızlı nerenin yavaş gelişeceği de genetiğine bağlı. Kolun 1 ayda iyi büyümüş biceps programın da iyi böyle devam. Tricepse önem ver büyüyecek.

17.5-17.5 takınca 8-10 çıkıyor ancak 20 ile dediğin gibi max 4.

Bu kiloyla 8-10 atarken son sette ağırlığı arttırıp 3-5 arası kaldırmak iyi olmazmı ? Yoksa aynı kiloda 5 ay paso 10 tekrar vururum ?
5 Çıkarsa olabilir ama 4 az.

5 Çıkarsa olabilir ama 4 az.
muhtemelen 1-2 haftaya çıkar hocam bugün 15-15 taktım 2 set 11-12 tekrar vurdum sonra 17.5 yaptım onda 7-8 çıkıyor biraz daha güçlenmem gerek ancak incline dumbell presste 15’in üstüne çıkamıyorum 17.5 alsam 5 tekrar çıkar devamında destek bulamadığım için üstüme düşer diye korkuyorum.

İncline daha zor olur normalden, açıyı doğru ayarlamaya özen gösterin yoksa omuza daha çok etki eder.

İncline daha zor olur normalden, açıyı doğru ayarlamaya özen gösterin yoksa omuza daha çok etki eder.
En alttan yukarıya 3. Olana alıyorum oturduğum yeride dikiyorum tamamen göğüse vuruyor zaten dambılla yapıyorum ancak göğüse drop set gerekirmi hiç denemedim genelde omuz ve arka kolda yapıyorum ( kickback ve lateral)

Drop set ileri düzey sporcular içindir aslında, yapmasanız da olur.

Drop set ileri düzey sporcular içindir aslında, yapmasanız da olur.
Anladım hocam çok teşekkür ederim 1 haftadır +400 kalori alıyorum (3300-3500) arası ancak sabah aç karna tartılıyorum hala aynıyım 78.5 dijital tartım yok maalesef 3700 bandına çeksem çokmu yağlanırım ben hesapladım 3000 çıkıyor hep 186-78.5 kilo yağ oranım %13 çıkıyor ağırsağlamda sizin boy kilo kaç alıyorsunuz ?

1 haftada önemli bir değişim olmayabilir. Çok kalori fazlası almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…