Yemek tavsiyesi

Cíeł

Hectopat
Merhabalar bir öğrenci ve bir insan olarak sürekli dışarıdan yemek sipariş ettiğimin farkına varıp bunu sonlandırmak ya da azaltmak istiyorum, hem cebimde daha fazla param kalmış olur hem de daha farklı yiyecek yemiş olurum, tavsiye edebileceğiniz "şunu yapıp yesen bugün damağında daha farklı bir tat olur" diyebileceğiniz ve yapıp beğendiğiniz ya da yiyerek beğendiğiniz veya yapmaktan hoşlandığınız hangi yemekleri sayardınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar bir öğrenci ve bir insan olarak sürekli dışarıdan yemek sipariş ettiğimin farkına varıp bunu sonlandırmak ya da azaltmak istiyorum, hem cebimde daha fazla param kalmış olur hem de daha farklı yiyecek yemiş olurum, tavsiye edebileceğiniz "şunu yapıp yesen bugün damağında daha farklı bir tat olur" diyebileceğiniz ve yapıp beğendiğiniz ya da yiyerek beğendiğiniz veya yapmaktan hoşlandığınız hangi yemekleri sayardınız.
Ailem çalıştığı için ben her gün sabah kahvaltımı kendim hazırlarım. O gün ne varsa mesela en ucuzu patatesli yumurta, harika. Ekmeğin arasına koydun mu tadından yenmez.

Çoğu kişi bilmez tadı çok güzel kaşar alacak paranız varsa ve el beceriniz varsa kahvaltıda çok güzel olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üstündeki domateslere gerek yok.

Makarnayı suda haşlayın, salçalı yapın, üstüne rendelenmiş kaşar dökün ve afiyet olsun.

Çoğu kişi bilmez tadı çok güzel kaşar alacak paranız varsa ve el beceriniz varsa kahvaltıda çok güzel olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üstündeki domateslere gerek yok.

Ben de bunu demiştim hastasıyım şu yemeğin. Hem ucuz hem de lezzetli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı