Yemek yedikten sonra göbek çıkıyor

Mide bulantısı bende pek olmaz, hani normalinden çok yediğiniz zaman patlayacak gibi hissedersiniz öyle değilim herkesin yediği gibi ne çok ne az yiyorum tahmini 1200-1300 kalori alıyorumdur muhtemelen ama her yemek yedikten sonra göbeğimin çıktığı belli oluyor aç kaldığım veya çok sıkı bir egzersiz yaptığım zaman göbeğim çıkmıyor karnım dümdüz oluyor. Tam olarak glutenli veya süt yoğunluklu besleniyorum diyemem çoğu yemeği yerim ama genellikle bir öğünde bir yemekten 1-2 tabak yemek yerine her şeyden birkaç kaşık yemek yani 1 tabakta fazla çeşit yiyorum.

Anladım dispepsi dediğimiz hazımsızlık da olabilir ama daha çok ileri yaşta beklerim ve ek birkaç semptom da olmasını beklerim. Görüntü olarak rahatsız etmesi dışında hiçbir şey olmayabilir de zaten zayıfsın besinleri ilk yediğinde midene geldiği zaman mide de sindirmek için genişleyen bir organ 42 kilosun ve karın ön duvarın da çok kalın değil bu yüzden bir miktar şişkinlik olabilir ama eğer rahatsız ediyorsa, anormal geliyorsa sana iç hastalıklarına randevu alarak şikayetini dile getirebilirsin. Ama altında bir şey çıkacağını çok sanmıyorum. Bir hastalık düşündürmedi bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı