Yemek yiyemiyorum

sagobch

Hectopat
Daha fazla  
Ortalama 9'da kahvaltı yapıyorum. 1'de de öğlen yemeği yiyorum. Kahvaltıda çok az yememe rağmen (2-3 parça ekmek) öğlen yiyemiyorum. Öğlen de azıcık yedikten sonra daha yiyemiyorum. Her öğünde 2-3 ekmek parçası yiyince doyuyorum, daha yiyemiyorum sonuç olarak. Sizce neden olabilir? 15 yaşıma gireceğim. kilom 55, boyum 175.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir dönem bende yiyemiyordum. Annem tutup kolumdan doktora götürmüştü, doktor anneme çocuk gayet sağlıklı obez mi olsun istiyorsunuz kendine yettiği kadar yiyor işte demişti. O yüzden sen sıkıntı yapma, vücudumuz kendi düzenini biliyor bazı stres durumlarında iştah kesilmesi olabiliyor, dert edilecek şeyler değil gelişme çağındasın. Yemek yiyip yiyip mideni büyütmektense yiyemeyip fit veya zayıf kalmak çok daha iyi.

Ortalama 9'da kahvaltı yapıyorum. 1'de de öğlen yemeği yiyorum. Kahvaltıda çok az yememe rağmen (2-3 parça ekmek) öğlen yiyemiyorum. Öğlen de azıcık yedikten sonra daha yiyemiyorum. Her öğünde 2-3 ekmek parçası yiyince doyuyorum, daha yiyemiyorum sonuç olarak. Sizce neden olabilir? 15 yaşıma gireceğim. Kilom 55, boyum 175.

Öğlen yemeğini 1 de yapmak yerine 3'te yap o zaman daha fazla yiyebilirsin.

Ortalama 9'da kahvaltı yapıyorum. 1'de de öğlen yemeği yiyorum. Kahvaltıda çok az yememe rağmen (2-3 parça ekmek) öğlen yiyemiyorum. Öğlen de azıcık yedikten sonra daha yiyemiyorum. Her öğünde 2-3 ekmek parçası yiyince doyuyorum, daha yiyemiyorum sonuç olarak. Sizce neden olabilir? 15 yaşıma gireceğim. kilom 55, boyum 175.
Kansızlık, baş dönmesi vs. gibi rahatsızlıkların yoksa kendini yemeye zorlama.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı