Yemeksepeti aylık abonelik servisini duyurdu

495477

Hectopat
Makaleler
2
Az önce gördüğüm ve görür görmez "ne gerek vardı ki?" dediğim bir haberi sizinle paylaşmak istedim.

Yemeksepeti kendi abonelik servisi olan Yemeksepeti+ ı duyurdu, abone olanların yemek siparişlerinde özel indirimler ve Yemeksepeti market ve mahalle platformlarında ücretsiz gönderim gibi imkanlardan yararlanabileceği açıklandı. Yüksek ihtimalle ileride abonelik ayrıcalıkları değişiklik gösterecektir, abonelik servisinin 2023 yılı içinde tüm kullanıcılara açılacağını söylediler. Bana göre oldukça gereksiz bir şey, arayüzü düzeltmeye öncelik vermeleri lazım uygulamanın arayüzü inanılmaz derecede berbat.

Kaynak

Son düzenleyen: Moderatör:
arayüzü düzeltmeye öncelik vermeleri lazım uygulamanın arayüzü inanılmaz derecede berbat.
Bu kısma katılıyorum, üstüne üstlük hesabımda kullanmadığım çoğu indirim kodunu kullandınız diye de hata veriyor saçmalığa bak. Her seferinde müşteri hizmetleri ile tartışmak insanı yoruyor ve hevesim kaçıyor. Bir kaç şeyin düzeltilmesi lazım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulama berbat, drone ile teslimat yapıyorlar. Veriler çalınıyor, abonelik sistemi getiriyorlar.

Mahalle yanarken birileri saçını tarıyor.

Somut bir şey de sunmuyorlar. ''Özel indirim'' diyorsun ama ne yüzdede? Ne sıklıkla? Gereksiz bir şey.

Her platform neden aylık abonelik sistemi kuruyor?

Bu kısma katılıyorum, üstüne üstlük hesabımda kullanmadığım çoğu indirim kodunu kullandınız diye de hata veriyor saçmalığa bak. Her seferinde müşteri hizmetleri ile tartışmak insanı yoruyor ve hevesim kaçıyor. Bir kaç şeyin düzeltilmesi lazım..
Müşteri hizmetlerini aradığında sonuç alabiliyor musun? Aynı şey bana da oluyor kupon konusunda. Bilgilerin başka hesapta kayıtlı diyor ama başka hesabım yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı