Bykozmos
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Yemeksepeti'nde bisikletli kurye olmak istiyorum. Hem parasının fena olmayışından hem de esnek saat çalışma düzeninden dolayı. Üniversite öğrencisi olduğumdan ve motor ehliyetimin olmadığından dolayı bu iş bana cazip geldi. Yalnız şahıs şirketidir vergi levhasıdır falan bende olamadığından dolayı bunları açmak için nereden baksan 1250 1500 TL gibi masraf yapmam gerekiyor. Oturduğum şehir bursa ve yaparsam bu işin aktif olduğu yerler nilüfer, özlüce, ihsaniye, görükle gibi yerlerde yaparım muhtemelen. Yemeksepeti başvuru kısmında Bursa'da o bölgelerde bisikletli kuryeden elektrikli scooter kuryeye yaya kuryeye kadar başvuru forumları gördüm ama ne kadar çıkması ihtimal çünkü çevremde hiç bisikletli kurye görmedim desem yeri olur Yemeksepeti için diyorum. Eğer başvuru yapıp çıkmicaksa ya da havuza falan düşücekse kabul falan olmicaksa boşuna işlemler için 1250 1500 TL gibi masraf yapmak istemiyorum. Başvuru yapıp yarın ya da 2 3 gün içerisinde onaylanan arkadaşlarım var ama motor kurye için danışma hattınıda aradığımda motorlu kuryenin aktif alımda olduğunu ama bisikletli kurye için net bir şey söyleyemiyeceğini bahsetti. Bu konu hakkında detaylı bilgisi olan varsa yazabilir mi?