Çözüldü Yemeksepeti hesabı nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Acemi Kaşif

Hectopat
Katılım
2 Ocak 2019
Mesajlar
330
Uygulamarında hesap silme seçeneğini neden yok hiç anlamış değilim gerçekten, bir hesap açtık mı illa telefondan arayıp ya da mail atarak hesap sildiriyor oluşumuz pek hoş gelmedi bana açıkçası, ki mail atarak hesap sildirebiliyor isek nereye mail atıyoruz ve hesabımız ile tüm bilgilerimizin Yemeksepeti'nden silinmesi için ne yazmamız gerekiyor?

Ek belirtme: Evet arkadaşlar, bilgililerimin çoktan çalındığının farkındayım ki zaten hesabımı silme nedenim çalınan bilgileri geri getirmek değil, Yemeksepeti'ne kullanıcı kaybettirerek ek ceza vermek.
 
Son düzenleme:
[email protected] olması lazım. Sitelerinde bize ulaşın kısmında var. Tüm bilgilerimin ve üyeliğimin sisteminizden silinmesini talep ediyorum demen yeterli. Ancak hemen silmiyorlar. Geri dönüşleri birkaç günü buluyor. Geridöndüklerinde de silmiş olmuyorlar, pasif duruma alıyorlar hesabı. Yasal olarak 30 gün süreleri varmış silmek için.
 
info@yemeksepeti.com'a "Sisteminizde ki tüm bilgilerimi silmenizi ve de Yemeksepeti üyeliğimi tamamen kapatmanızı ve full silmenizi rica ediyorum." diyerekten mail gönderiyorum artık. O kadar da 5 yıl kadar kullandım ama bu kadar fazla ve değerli olan kullanıcı bilgisini koruyamamış olması nedeniyle daha fazla kullanmayacağım.
 
Son düzenleme:
info@yemeksepeti.com'a "yemek sepeti hesabımı Full silmenizi rica etmekteydim." diyerekten mail gönderiyorum artık. O kadar da 5 yıl kadar kullandım ama bu kadar fazla ve değerli olan kullanıcı bilgisini koruyamamış olması nedeniyle daha fazla kullanmayacağım.
Evet, bu şekilde sildirebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı