Yeni 5070 Ti sistemde görüntüde titremeler oluşuyor

Dantebey

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. 3 gün önce yeni bir bilgisayar aldım ve League of Legends adlı oyunda arayüzün koyu kısımlarında atacağım gibi görüntüsel bozulma ve titreme meydana geldi. Bu sorun sizce neden oluşmuştur? Bilgisayarı İtopya'dan hazır sistem halinde aldım. YouTube videolarında da arkaplana dikkat edince gözüküyor onun harici FPS olarak bir sorunum benzeri bir durum yoktur.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-06-02 saat 21.41.02_6d4a1639.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-06-02 saat 21.41.02_6d4a1639.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba. 3 gün önce yeni bir bilgisayar aldım ve League of Legends adlı oyunda arayüzün koyu kısımlarında atacağım gibi görüntüsel bozulma ve titreme meydana geldi. Bu sorun sizce neden oluşmuştur? Bilgisayarı İtopya'dan hazır sistem halinde aldım. YouTube videolarında da arkaplana dikkat edince gözüküyor onun harici FPS olarak bir sorunum benzeri bir durum yoktur.

Pek göremedim fotoğraftaki bozulmayı.

Merhabalar 3 gün önce yeni bir bilgisayar aldım ve league of legends adlı oyunda arayüzün koyu kısımlarında atacağım gibi görüntüsel bozulma ve titreme meydana geldi bu sorun sizce neden oluşmuştur? Bilgisayarı itopyadan hazır sistem halinde aldım.Youtube videolarında da arkaplana dikkat edince gözüküyor onun harici fps olarak bir sorunum benzeri bir durum yokt

CTRL+Shift+Win+b yap belki olur
Olmadı.

Pek göremedim fotoğraftaki bozulmayı.
Bariz gözüküyor reis bütün bölge titriyor videosunu atamıyorum

Windows 10'da ekran titremesi sorununa genellikle görüntü sürücüsü sorunu veya uyumlu olmayan uygulama neden olur? Soruna görüntü sürücüsünün mü yoksa uygulamanın mı neden olduğunu belirlemek için Görev Yöneticisi'nin titrep titremediğini denetleyin.
Hocam aratığımda nedeninin bu olduğu çıktı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

hocam bakın sorun bu

Windows 10'da ekran titremesi sorununa genellikle görüntü sürücüsü sorunu veya uyumlu olmayan uygulama neden olur? Soruna görüntü sürücüsünün mü yoksa uygulamanın mı neden olduğunu belirlemek için Görev Yöneticisi'nin titrep titremediğini denetleyin.
Hocam aratığımda nedeninin bu olduğu çıktı.
Anlayamadım hocam videolarda ve oyun içinde böyle titremeler var. Görev yöneticisi titremesinden kastınız nedir?

Hocam bakın sorun bu.

Anlayamadım hocam videolarda ve oyun içinde böyle titremeler var. Görev Yöneticisi titremesinden kastınız nedir?

Hocam herhalde demek istediği Görev Yöneticisi'ni açın ve görev yöneticinin titreyip titremediğine bakın. Yani görev yöneticini actığınızda ekranda bir titreşim var mı?

hocam bakın sorun bu

Anlayamadım hocam videolarda ve oyun içinde böyle titremeler var. Görev yöneticisi titremesinden kastınız nedir?

Sadece videolarda ve oyunun video sinematiklerinde titreme var. Onun harici Elden Ring gibi oyunlarda hiçbir sorunum yoktur 4k oynuyorum.Lakin bu durum can sıkıcı sonuçta elimde 5070ti sistem var ve bu durumu görmek hoş değil.

Hocam herhalde demek istediği Görev Yöneticisi'ni açın ve görev yöneticinin titreyip titremediğine bakın. Yani görev yöneticini actığınızda ekranda bir titreşim var mı?
Hayır.

Sadece videolarda ve oyunun video sinematiklerinde titreme var. Onun harici Elden Ring gibi oyunlarda hiçbir sorunum yoktur 4k oynuyorum.Lakin bu durum can sıkıcı sonuçta elimde 5070ti sistem var ve bu durumu görmek hoş değil.

Hayır.
Mesela marvel rivals video açılış sinematiğinde titreme var.3D cisimlerde böyle bir sorunum yoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı