Yeni açıklanan asgari ücret yeterli mi?

Yeni açıklanan asgari ücret yeterli mi?

• Oy verenlerin toplamı
    232
  • Anket kapandı .
Bir ay hamallık yaparak, MSI GTX 1660 ti alabilirsiniz, tabi aile geçindirmiyorsanız ve su dışında gideriniz yoksa.
Yok tabi su'dan başka ne giderim olacak, acıktıkça o aldığım ekran kartının fan yapraklarını kemiririm, bitince de ısı borularına geçerim sıkıntı yok :)

Adsızvb.png

Asgari ücretin 3000-4000 TL bile olmasını isteyen var. Asgari ücretin tanımını bile daha bilmiyorlar en fakir kesim anlamına gelir sen basit bir işçisin herhalde kendilerini mühendis zannediyorlar. Birde anlamadığım bir şey var bu parayla aile geçindiremiyorum diyenler var ulan o para sana veriliyor karın ya da kocan evde oturacak sen 2 kişi maaşı alacaksın yok öyle dünya. Asgari ücretle nasıl geçinemiyor insanlar anlamıyorum birisi bana masrafları tek tek üşenmeden yazabilir mi?

Vergi olmazsa idare eder.
Asgari ücretin 3000-4000 TL bile olmasını isteyen var. Asgari ücretin tanımını bile daha bilmiyorlar en fakir kesim anlamına gelir sen basit bir işçisin herhalde kendilerini mühendis zannediyorlar. Birde anlamadığım bir şey var bu parayla aile geçindiremiyorum diyenler var ulan o para sana veriliyor karın ya da kocan evde oturacak sen 2 kişi maaşı alacaksın yok öyle dünya. Asgari ücretle nasıl geçinemiyor insanlar anlamıyorum birisi bana masrafları tek tek üşenmeden yazabilir mi?
Kardeşim vergi olmazsa sıkıntı omaz ki. Çok vergi ödüyor asgari ücretli. Maaşının ortalama %25`i kadar vergi ödüyor.

Vergi olmazsa idare eder.

Kardeşim vergi olmazsa sıkıntı omaz ki. Çok vergi ödüyor asgari ücretli. Maaşının ortalama %25`i kadar vergi ödüyor.
Nasıl ben şimdi asgari ücretle işe girdim birde vergi mi kesiyorlar ? Şuan bir yerde gördüm sadece evli ve çocuklu olanlardan vergi kesiyorlarmış.

3 kişilik bir aile için
Ev kirası: 500TL
Elektirik 150TL
Su 100TL
Doğalgaz 600TL
İnternet Ve telefon faturaları 50 50 50 50TL
mutfak 750
Ulaşım 300TL
Daha sayamadığım bir sürü şey varken bile 2300 lira yapıyor. Ve bu hesap ısparta tokat için yapılmış

Facebook'tan görüp alıntı yaptım, bana ait değil ama doğru bir yaklaşım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı