Yeni açılmış hesapların bilip bilmeden rastgele konuşması

@Artoria Pendragon, bu yoruma ek olarak da gereksiz tartışmalara zamanında ben de girdim ve gire gire boş bir şey olduğunu gördüm. Sadece "gereksiz mesaj" uyarısı almama sebep oldu. Siz farkında olmayabilirsiniz ama tartışma yaparken istemsizce konu dışına gidiyorsunuz. Konunun net bir cevabı vardır ve üzerine tartışma şiddetleniyorsa konu dışına çıkılmama ihtimali %0 denebilir. Boşa uyarı almaya da gerek yok.

@Artoria Pendragon, bu yoruma ek olarak da gereksiz tartışmalara zamanında ben de girdim ve gire gire boş bir şey olduğunu gördüm. Sadece "gereksiz mesaj" uyarısı almama sebep oldu. Siz farkında olmayabilirsiniz ama tartışma yaparken istemsizce konu dışına gidiyorsunuz. Konunun net bir cevabı vardır ve üzerine tartışma şiddetleniyorsa konu dışına çıkılmama ihtimali %0 denebilir. Boşa uyarı almaya da gerek yok.

Bir de zamanla artık herkes bıktığı için saygı da kalmıyor. "Hocam"dan "birader"e geçiş yapılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Owium, üslubunu bozan kişi görürseniz de raporlayarak doğrudan tartışmayı sonlandırın. Bozuk üsluplu birine hiçbir şey anlatamazsınız.

Ben tamamen bilgisayar toplama bölümünde vakit geçiriyorum. Orada dönen dramalara inanamazsınız. Hemen hemen her konunun altında bir tartışma oluyor. Bazen bende kendime engel olamamayıp anlamsız tartışmanın içerisine giriyorum. @Artoria Pendragon hocamın dediği gibi aslında en iyisi öneriyi yapıp çekilmek. Bazen öyle korkunç öneriler görüyorum ki müdahale etmeden kendimi alıkoyamıyorum. Kendimi konu sahibinin yerine koyuyorum çünkü. Dikkat etmek lazım anlamsız tartışmalardan kesinlikle kaçınılması gerekiyor.

4060 öneren birine laf etmeden durmak çok zor.

@811150, karşınızdaki "cahil" olarak tabir ettiğiniz kişiye kendinizi onaylatınca ne olacak? Adı üstünde cahil. :D Boş yere sinirlendiğinizle kalacaksınız.

@811150, karşınızdaki "cahil" olarak tabir ettiğiniz kişiye kendinizi onaylatınca ne olacak? Adı üstünde cahil. :D Boş yere sinirlendiğinizle kalacaksınız.

Orası öyle de konu sahibini yanlış yönlendiriyorlar o kötü oluyor. Ben sadece X daha iyi olur deyip argümanlarımı sunuyorum diğeri saçma sapan bir paragraf yazı yazıyor konu sahibi de bilgili biri değilse onu haklı zannedip kötü tercihler yapabiliyor. Aslında sinir eden kısım da bu.

@811150, o da konu sahibinin sorunu. Konu sahibi denilene doğrudan atlıyorsa araştırma yapmayı bilmeyen birisidir ve her zaman için derim: Araştırma yapmayan birisi dolandırılmayı ve yanlış yönlendirmeyi hak ediyor. Bazı kategorilerin müdavimleri olur. Genelde onların söylediği bilgileri ciddiye alırım. Örneğin zamanında laptop alırken @Artoria Pendragon'ya sormuştum, onun verdiği öneriyi doğrudan aldım çünkü o kategorinin müdavimiydi. Verdiği öneri de pişman etmedi.

Orası öyle de konu sahibini yanlış yönlendiriyorlar o kötü oluyor. Ben sadece X daha iyi olur deyip argümanlarımı sunuyorum diğeri saçma sapan bir paragraf yazı yazıyor konu sahibi de bilgili biri değilse onu haklı zannedip kötü tercihler yapabiliyor. Aslında sinir eden kısım da bu.
Geçen klavye mouse ve kulaklık isteyen bir arkadaş vardı. Bütçesi 7000di. Biri şu Wraithdeki değişik kalitesiz şeyleri önermişti, herkes beğenmedim atınca arkadaşlarını toplayıp beğenmedim attırıyosun gibi birşeyler saçmalamıştı😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı