Yeni Açılmış Konuları Parlatan Script

Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Forumlarda yeni açılmış konuların arkaplanını parlatır, böylece son açılan konular çok daha kolay seçilebilir. Devamlı sıcak fırsatlarda takılan biri olarak, yeni konuları gözle basitçe süzebilmek için bir script yazmıştım. Kullanmak isterseniz:

1- Tarayıcınıza Tampermonkey uzantısını kurun.
2- Uzantı içine yazdığım script'i kurun.

Özellikler:
# Xenforo altyapısı olan ve iyi bilinen 3 forumda çalışır.
# 0-4 saat önce açılmış konular koyu kırmızıya boyanır.
# 4-24 saat önce açılmış konular açık kırmızıya boyanır.
# Forumların tüm kategorilerinde çalışır ama istenirse koddan kısıtlanabilir.
# Daha çok filtre eklenebilir ama renk çümbüşü olacağı için tavsiye etmiyorum.
# Renk ve yoğunluğu da değiştirilebilir, kod basit istediğiniz gibi oynayabilirsiniz.

Açık ve koyu temadaki görünümü şöyle:

1767965185636.png
1767965138846.png

Alışkanlıklarımdan dolayı Edge kullanıyorum. Bu eklenti tarayıcıda çalışmıyor. Sırf bu Script için tarayıcı değiştiresim geldi. :D Ellerinize sağlık.

Elinize sağlık. Yeşil renk belki daha iyi durabilir. Böyle uyarıcı bir renk olmuş. Başka katkılarınızı da görmek isteriz.
Eğer eklenti içerisinden düzenleme yapılabiliyorsak renkler isteğe göre kişisel olarak düzenlenebilir. Yeşil renk olarak kullanacağım ben şahsen.
1767966519088.png

Hocam akıl vermek gibi olabilir, kusura bakma şimdiden. Mesela 5+ ''beğendim'' emojisi almış mesajların çerçevesi mavi barla gösterilse. 10+ olduğunda farklı şekilde gösterilse falan? ''Beğenmedim'' emojisi -1 olarak sayılsa falan hocam? :D

Elinize sağlık. Yeşil renk belki daha iyi durabilir. Böyle uyarıcı bir renk olmuş. Başka katkılarınızı da görmek isteriz.
Rica ederim. 😊 Yeşil ya da herhangi bir renk olabilir. Kodu elinizle şu şekilde düzenleyebilirsiniz:
  1. Sağ üstten Tampermonkey uzantısına tıklayın.
  2. "Yeni Konular Parlasın" yanındaki > tuşuna basıp alttan düzenle deyin.
  3. Kodun alt kısımlarında yer alan rgba kısmını bulun. (2'si aktif 3 tane var)
  4. Bunuların ilk üç parametresini 0, 255, 0 yapın. Bu rengi yeşil yapacaktır.
  5. Son parametre (örneğin 0,3) sertliği belirtir, çok koyu gelirse azaltın.
  6. CTRL + S ile kaydedin. Forum sayfasını yenileyin, değişti mi bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim. 😊 Yeşil ya da herhangi bir renk olabilir. Kodu elinizle şu şekilde düzenleyebilirsiniz:
  1. Sağ üstten Tampermonkey uzantısına tıklayın.
  2. "Yeni Konular Parlasın" yanındaki > tuşuna basıp alttan düzenle deyin.
  3. Kodun alt kısımlarında yer alan rgba kısmını bulun. (2'si aktif 3 tane var)
  4. Bunuların ilk üç parametresini 0, 255, 0 yapın. Bu rengi yeşil yapacaktır.
  5. Son parametre (örneğin 0,3) sertliği belirtir, çok koyu gelirse azaltın.
  6. CTRL + S ile kaydedin. Forum sayfasını yenileyin, değişti mi bakın.

Teşekkürler. Oldukça açıklayıcı.

1767976790442.png

Bu ayarla kullanınca pek sırıtmıyor ama bellide oluyor. Sitenin doğallığını bozmaması için ayarı böyle yaptım. Tavsiye ederim.

Okuduğumuz konuları göstermese daha iyi olabilir. Scripti ayarlayabilirsen.

Son düzenleme:
Okuduğumuz konuları göstermese daha iyi olabilir. Scripti ayarlayabilirsen.
Bunun için kullanıcı takibi ve geçmişin tutulması gerekli. Forum arkaplanda bunu yapıyor mu bir incelemem lazım. Fonksiyonel olarak zaten var ama pasifize ise ortaya çıkarabilirim belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı