Yeni aldığım iPhone 11 diğer iPhone 11'lere göre daha kötü fotoğraf ve video çekiyor

Dostum detaylı bilgi vermemişsin bu yüzden olabilecek tüm yollarla yardımcı olmaya çalışacağım.

Soru 1: Telefonu sıfır mı aldın yoksa ikinci el mi aldın?
Soru 2: Telefonu sıfır aldıysan hiç tamir gördü mü?
Soru3: Telefonun lesnlerin de lens koruma var mı?
Soru4: Güneşin önde değil de arkada olduğu fotoğraflar nasıl?

Telefon sıfır değil ikinci el aldıysan cihazda bir problem olabilir. Ya da tamir gördüyse Bursa lensler ya da kamera hasar almış olabilir. Lens koruması direkt olarak görüntü kalitesini düşürür. Eğer lesnleri koruyan bir şeyler varsa onları sök. Fotoğraf çekimlerini güneş telefonun arkasında kalacak şekilde çek.

Evet telefonu Vatan Bilgisayar'dan 28 şubat tarihinde sıfır olarak aldım aldığımdan beri koruyucu takmadım güneşi arkama aldığımda normal çekimler yapıyor.

Garantiye gönder, ben fark etmemişim oraları. Çok ciddi bir sorun gibi duruyor.

Umarım ilgilenirler.
 
Eğer lens koruyucu da yoksa lekelenme normal olmayabilir. Sorundan emin olmak için imkanınız varsa başka bir iPhone 11 ile yan yana aynı kareleri tekrar edin. Boş yere garanti süreciyle uğraşmayın. Bir tane güneşe karşı çektiğim foto buldum. Ben de bu tür lekelenme olmamış.
IMG_0632.png
 
Yaaa bana o leke gibi gelmedi sanki duvarda olan bir leke gibi geldi. Başka bir foto varsa atar mısın kardeşim bakalım o fotolarda leke var mı. Teke fotodan yorum yapıyoruz boş yere.
 
iPhone 11'den önce 8 kullanıyordum ve sonradan iPhone 11 aldım aldıktan sonra kamera konusunda gerçeğe yakın çekmesi gerekirken Android telefonlar gibi gerçeklikten uzak çekimler yapıyor benimle birlikte iki arkadaşım daha iPhone 11 aldı onların telefonları benimkine göre çok daha gerçekçi tonlar yansıtıyorlar. Garantiye göndermeli miyim?
Örneğin.

Eki Görüntüle 1743008

Fotoğrafta garip bir şekilde siyah lekelenmeler var.
Yaaa bana o leke gibi gelmedi sanki duvarda olan bir leke gibi geldi. Başka bir foto varsa atar mısın kardeşim bakalım o fotolarda leke var mı. Teke fotodan yorum yapıyoruz boş yere.
IMG_1399.jpeg


Eğer lens koruyucu da yoksa lekelenme normal olmayabilir. Sorundan emin olmak için imkanınız varsa başka bir iPhone 11 ile yan yana aynı kareleri tekrar edin. Boş yere garanti süreciyle uğraşmayın. Bir tane güneşe karşı çektiğim fotoğraf buldum. Ben de bu tür lekelenme olmamış.Eki Görüntüle 1743040

Birkaç fotoğraf daha var güneşe karşı çektiğim onlarda leke yok fakat ilk defa bugün çektiğim fotoğrafta leke vardı lens temiz ve koruyucusuz olmasina ragmen.
IMG_1333.jpeg
 
Eki Görüntüle 1743031



Birkaç fotoğraf daha var güneşe karşı çektiğim onlarda leke yok fakat ilk defa bugün çektiğim fotoğrafta leke vardı lens temiz ve koruyucusuz olmasina ragmen.Eki Görüntüle 1743107
Bir sorun yok gibi kameranızda. Sorunlu dediğiniz fotoğrafta güneş ışınları çok daha yoğun olabilir ve kamera da güneşe odaklanmıştır. Son attığınız resimler gayet kaliteli ve sorunsuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı