Gökhan Şenak
Megapat
Daha fazla
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Ben Hepsiburada üzerinden 2 TB HDD satın aldım ürün sıfır ürün. Bugün iş yerine geldi paketini açtım iş yerindeki kasaya taktım çalışıyor mu diye. Baktım çalışıyor test falan ettim sorun yok ufaktan sökeyim paketine koyayım der iken elektrik kesildi. Sonra bilgisayarı tekrar açtım donanımlarda bir sorun var mı diye. Baktım bilgisayar açılma ekranında kalıyor altta duran halka dönüyor ama masaüstüne geçmiyor.
Neyse eve gidince hallederim dedim, evdeki kasaya taktım gene aynı sorun. Bilgisayar açılacak gibi oluyor dönüyor ama masaüstüne bir türlü geçmiyor. HDD'yi çıkartında anında masaüstüne geçiyor. Dedim bari taşınabilir hard disk kutusundaki kablo ile bağlayayım USB'den bilgisayarı açıp öyle yapınca da disk yönetiminde bilinmeyen 1 olarak geçiyor. Başlat dediğimde ise başlatılamayan aygıt uyarısı veriyor. Yardımcı olabilecek var ise çok sevinirim teşekkürler şimdiden.
Neyse eve gidince hallederim dedim, evdeki kasaya taktım gene aynı sorun. Bilgisayar açılacak gibi oluyor dönüyor ama masaüstüne bir türlü geçmiyor. HDD'yi çıkartında anında masaüstüne geçiyor. Dedim bari taşınabilir hard disk kutusundaki kablo ile bağlayayım USB'den bilgisayarı açıp öyle yapınca da disk yönetiminde bilinmeyen 1 olarak geçiyor. Başlat dediğimde ise başlatılamayan aygıt uyarısı veriyor. Yardımcı olabilecek var ise çok sevinirim teşekkürler şimdiden.
Son düzenleyen: Moderatör: