Yeni alınan Attack Shark R1 Wireless mouse takılıyor

Farenin Bluetooth özelliği de bulunmakta dongle şart değil. Takılma sorununu yaşayan insanlar var zaten Reddit'te vs konuları açılmış bende aynı mouseyi kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Bunu takmasa nasıl çalışacak mouse 😀?

Kasanın önüne ya da herhangi bir şekilde yakına alıp dene.

Farenin Bluetooth özelliği de bulunmakta dongle şart değil. Takılma sorununu yaşayan insanlar var zaten Reddit'te vs konuları açılmış bende aynı mouseyi kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
hocam mouse altına baktığım zaman dongle'da ve bilgisayarımda bluetooth özelliği maalesef yok

Evde başka Bluetooth'lu mouse var mı?
maalesef ilk defa bluetooth geçtim kablolu kullanıyordum

Arkadaşlar selamünaleyküm ben yeni mouse aldım "Attack Shark R1 Wireless" mouse pad ise SteelSeries QCK + fakat mouse takılıyor sinirimi bozuyor artı olarak yıkadım hem de 2 kere yıkadım ama hala takılıyor. Acaba fareden kaynaklı mı mouse padden mi bilgisi olan var mı?

Ve bana bu farenin stabile çalıştığı bir mouse pad önerir misiniz?

Takılıyor dediğin hızlı çevirince mi dönmüyor? Eski Rampage mousemda aynı sorun vardı. Kaliteli sensörlü mouse geçince düzeldi. Bu mouse kronikti dye hatırlıyorum ondan olabilir.

OTG var mı?

Eğer OTG var ise mouseyi telefonunda dene

Aynı sorun olursa mouse sorunlu olabilir
hocam şöyle belirtmek isterim ki masaüstünde takılmayı görmüyorum yani takılma olmuyor ama niyeyse oyunlarda oluyor

Takılıyor dediğin hızlı çevirince mi dönmüyor? Eski Rampage mousemda aynı sorun vardı. Kaliteli sensörlü mouse geçince düzeldi. Bu mouse kronikti dye hatırlıyorum ondan olabilir.
hızlı çevirme de yavaş çevirme olsun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı