Yeni alınan bilgisayar açık kalırsa ne olur?

Selikss

Decapat
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar aldım. Hiçbir oyun yüklü değil. Yüklemek uzun süreceği için sabahtan beri açık ve gecede açık kalması lazim. 23 24 saat açık kalmış oluyor. Bilgisayar zarar görür mü?

Yeni bir bilgisayar aldım. Hiçbir oyun yüklü değil. Yüklemek uzun süreceği için sabahtan beri açık ve gecede açık kalması lazim. 23 24 saat açık kalmış oluyor. Bilgisayar zarar görür mü?

Benim bilgisayar 9 gündür açık. Bir şey olmaz merak etme.

Hiçbir şey olmaz bende 3sene önce ilk aldığımda 1 gün GTA 5 yüklemek için bırakmıştım.
Geçen aylarda 1 kere daha bıraktım formatladığım için hala ilk günkü gibi.

Görmez, iş yerimdeki bilgisayarım elektrik kesintisi dışında kapanmıyor. Aylardır açık. Hiçbir sorunu yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı