Yeni alınan bilgisayar Wi-Fi ağını görmüyor

BayMadenSuyu

Decapat
Daha fazla  
Bugün arkadaşıma hediye etmek için bilgisayar aldım. Yanına Vatan Bilgisayar'dan Everest EVA1800 USB Wi-Fi aldım. Kutunun içinden USB ve driver sürücüsü çıktı. Napacagimi bilmiyorum bilgisayar şu an Wi-Fi ağlarını görmüyor.

PC'yi internete bağlayıp USB Wi-Fi'yi takarak Windows Update üzerinden otomatik driver kurulumu yapabilirsiniz.
Eğer internete bağlama seçeneğiniz yoksa USB'nin kutusunda gelen sürücü CD'sini PC'ye takıp manual olarak yükleyebilirsiniz.
Eğer PC'de CD-ROM yoksa boş bir USB'ye bu cihazın sürücüsünü başka bir PC'de internetten yükleyip kurabilirsiniz.

Tüm kablosuz ağları görüyor yoksa sadece seninkini mi görmüyor yoksa tüm ağları mı görmüyor?

Hiçbir ağı görmüyor ise o zaman sürücülerini neden yüklemiyorsun?

PC'yi internete bağlayıp USB Wi-Fi'yi takarak Windows Update üzerinden otomatik driver kurulumu yapabilirsiniz.
Eğer internete bağlama seçeneğiniz yoksa USB'nin kutusunda gelen sürücü CD'sini PC'ye takıp manual olarak yükleyebilirsiniz.
Eğer PC'de CD-ROM yoksa boş bir USB'ye bu cihazın sürücüsünü başka bir PC'de internetten yükleyip kurabilirsiniz.

Driver CD'sini nasıl takabilirim kasaya.

Hiçbir ağı görmüyor ise o zaman sürücülerini neden yüklemiyorsun?

Nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Gelen USB'yi bilgisayara takın ardından sürücüsünü kurun hocam.

Nasıl yapacağım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı