Yeni Alınan Bilgisayarı Linux'tan Windows'a Geçirmek

RequaLTR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yarın yeni bir sistem toplayacağım. Gtx 970 ve i5 4460 tabanlı, ancak parçaları alıp montajını yaptıracağım firma işletim sistemi alınmadığı takdirde Linux yükleyip teslim ediyolarmış. İşletim sistemi almayı düşündüm ancak Windows 10 450 TL, bir de bu konuda baya cahilim. Daha önce hiç işletim sistemi yüklemedim 450 TL de veremem, birisi aydınlatsın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar!
Ben kendi PC'mi topladığımda Windows 8.1 aldım ve aldığım yaklaşık olarak 240 TL'ydi. Az da olsa bütçeniz var ise Windows 8.1 alın.

Windows'un fahiş fiyatları GNU/Linux'a pek çok yeni kullanıcı getiriyor zaten, paranızı kimseye kaptırmayın derim (y). Linux üzerinde oyun oynanamaz falan gibi muhabbetler mazide kaldı zaten. Ayrıca GNU/Linux'u tercih etmek için başka pek çok neden daha var (Sitede GNU/Linux demek istemişler, Linux dediklerine bakmayın.). Tüm bunlardan da önemlisi GNU/Linux bir özgür yazılımdır. GNU/Linux ve oyunlar için şuraya bakabilir bir de Nixie Pixel'i bilmek de isteyebilirsiniz.
Not: Mavi ile renklendirilmiş yazılara tıklarsanız, çeşitli bağlantılar açılacaktır.

Paran yoksa bırak Linux kursunlar. Windows'taki hemen hemen herşeyi yapabilirsin. Tabi ilk defa kullanacağın için bir alışma dönemin olacaktır. Zamanla eline para geçince bir Windows lisansı satın alıp kurabilirsin.

Bırak Linux kurulu gelsin. Eğer istersen ucuza G2A'dan key alıp kendin Windows yükleyebilirsin zaten. Bir sürü rehber ve anlatım mevcut.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı