Bozulmamışsa ve vücut tolere ediyorsa sıkıntı olmaz zaten. TETT'yi çok abartıyor bizim millet.3 ay geçmiş peynir yedim ben dün bir şey yok hâlâ. Bir şey olacağını sanmıyorum.
Bozulmamışsa ve vücut tolere ediyorsa sıkıntı olmaz zaten. TETT'yi çok abartıyor bizim millet.3 ay geçmiş peynir yedim ben dün bir şey yok hâlâ. Bir şey olacağını sanmıyorum.
TETT'yi çok abartıyor bizim millet.
Hiçbir şey olmaz hocam. Tavsiye edilen tüketim tarihi olarak 26.11 tarihi verilmiş. Ben tarihi 5 ay geçmiş Redbull içmiştim. Sonrasında çok korkmuştum fakat boşu boşuna endişelenmişim. Bazı ürünler doğru muhafaza edildiği takdirde TETT geçmiş olsa bile tüketilenebilir.Çağdaş'tan Snickers aldım ve yerken 26-11-23 yazdığını gördüm üretim mi tüketim mi bilmiyorum herhalde tüketim tarihi. 1 günden bir şey olur mu?
T.E.T.T için uygun saklama koşulları sağlandığı sürece sorun olmaz. Elimin altındaki T.E.T.T tarihi 1 sene geçmiş Whey protein tozunda bozulma olmamıştı mesela, vakumlu kapağı vardı ama yine de attım.Bozulmamışsa ve vücut tolere ediyorsa sıkıntı olmaz zaten. TETT'yi çok abartıyor bizim millet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.