Yeni Alınan Ekran Kartında Yapılması Gereken Testler

Daha fazla  
İtopya'dan RX590 ekran kartı aldım, eski bir kasam vardı orada denedim görüntü verdi. Yapmam gereken bir test var mı? İnternetten aldım sonuçta, henüz PC bileşenlerini almadım. İşlemci, RAM, anakart yeni nesil çıkacak olacak Ryzen ile birlikte alıcam.

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya'dan RX590 ekran kartı aldım, eski bir kasam vardı orada denedim görüntü verdi. Yapmam gereken bir test var mı? İnternetten aldım sonuçta, henüz PC bileşenlerini almadım. İşlemci, RAM, anakart yeni nesil çıkacak olacak Ryzen ile birlikte alıcam.
Furmark’ı dene. Hafif ve başarılı bir program. Ekran kartını stress testine tabi tutabilirsin. Peşine aida64’ü indir. Sol üstteki sekmeden tercihlere tıkla orada OSD menüsünü bul. OSD menüden istediğin veriyi (gpu fan hızı, kullanımı) seçip ekranın sol tarafına, youtubedeki videolardaki gibi koyup görebilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı