Klasik Everest, büyük ihtimal umurlarında bile olmadığı için Update bile yapmamışlardır, başka fare dene, sorun çözüldüyse, Everest problemli.
Modeli düzgün bir şekilde yazarsanız, yardımcı olabiliriz, gidip de en kötü fareyi almasaydınız.
Birde önceki faremde böyleydi Microsoft'uKlasik Everest, büyük ihtimal umurlarında bile olmadığı için Update bile yapmamışlardır, başka fare dene, sorun çözüldüyse, Everest problemli.
Modeli düzgün bir şekilde yazarsanız, yardımcı olabiliriz, gidipte en kötü fareyi almasaydınız.
Benimde böyle bir hitapta konuşamazsınız, gidin 500 TL'ye fare alın ki umurumda değil.Ben sadece çözüm aradım ister 500 TL'lik alırım ister 1 milyoncudan alırım seni ilgilendirmez çözüm fikrin yoksa boşuna meşgul etme tamamı canim
1 Ayda 6 tane 20 liralık mouse parçaladım. Sadece tuşlarına basarak. Ondan sonra birazcık para biriktirdim ve gittim 120 liraya Logitech M90 aldım. 2. senesi oluyor.Benimde böyle bir hitapta konuşamazsınız, gidin 500 TL'ye fare alın ki umurumda değil.
Ne sıkıntılar çekerseniz çekin, tavsiye almanız lazım, 1 milyoncudan aldığınız fare ile iyi günler.
Donanım değişiklerini taradım2.kez yazmışım yorumu...
1 Ayda 6 tane 20 liralık mouse parçaladım. Sadece tuşlarına basarak. Ondan sonra birazcık para biriktirdim ve gittim 120 liraya Logitech M90 aldım. 2. senesi oluyor.
Kablolu. Ama hepsi tek bir kısımda ise yani tüm usb çıkışları tek bir kısımda ise kablosuz. Çünkü o zaman tredaş elektrik santraline dönüyor.Donanım değişiklerini taradım
Sana göre Kablolu mouse mu kablosuz mu?
Hocam hız,tepkimeden bahsediyorsanız kablolular daha iyidir.Donanım değişiklerini taradım
Sana göre Kablolu mouse mu kablosuz mu?
Peki sizin için en iyi marka nedir?Kablolu. Ama hepsi tek bir kısımda ise yani tüm usb çıkışları tek bir kısımda ise kablosuz. Çünkü o zaman tredaş elektrik santraline dönüyor.
75 Hz mousem var. CS:GO'da uzun bir çevirme yaptığım zaman 4 saniye boyunca bekliyorum anca cross duruyor. Keşke şunu bi 1000 hz falan overclock yapabilsem.Hocam hız,tepkimeden bahsediyorsanız kablolular daha iyidir.
Steelseriesden bütçenize uygun güzel birşey alabilirsiniz,hem kendisinin yazılımda gayet detaylı.
Yanlış, Kablosuzlar artık kablolular kadar iyi tepki veriyor, hatta daha iyi, tabi ki bütçe üstü.Hocam hız,tepkimeden bahsediyorsanız kablolular daha iyidir.
Steelseriesden bütçenize uygun güzel birşey alabilirsiniz,hem kendisinin yazılımda gayet detaylı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.