Çözüldü Yeni alınan gamepad oyunda çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

starscreamm

Decapat
Yeni aldığım gamepadi görmüyor. Cuphead adlı oyunda denedim ama çalışmadı. Aygıt yöneticisinde görünüyor ama X360CE'de tuşları algılamıyor. Çalıştıra joy. CPL'de test ettim orada da çalışmıyor. Tak çıkart yaptığımda ses geliyor ama.

Sol analog ile ok tuşları aynı sayıyor ve X y a tuşlarını sağ analog ile birleştiriyor yani yarısı çalışıyor. Oynayıp da sorun yaşamadığınız oyun var mı bu gamepadle?

Bende düzgün çalışıyor ETS 2 de denedim bir sorun çıkmadı joy. CPL'den de baktım 2 gamepade bende sorun yok.

Program falan kurmadın yani? Peki CPL'ye nereden bakabilirim bilmiyorum da?

Windows+r basıp joy. CPL yaz sonra orada bağlı gamepadler görünecek onlara tıklayıp özelliklere basıp kontrol edebilirsin.

Sol analog ile ok tuşları aynı sayıyor ve X y a tuşlarını sağ analog ile birleştiriyor yani yarısı çalışıyor. Oynayıp da sorun yaşamadığınız oyun var mı bu gamepadle?

Neden karıştığını anladım Home tuşuna basılı tutup açtığında alttaki 4 LED'in yanması gerek 2 LED yanınca karışıyor. 4 LED'i yakmak için bir kere Home tuşuna basın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı