Çözüldü Yeni alınan gamepad oyunda çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

starscreamm

Decapat
Yeni aldığım gamepadi görmüyor. Cuphead adlı oyunda denedim ama çalışmadı. Aygıt yöneticisinde görünüyor ama X360CE'de tuşları algılamıyor. Çalıştıra joy. CPL'de test ettim orada da çalışmıyor. Tak çıkart yaptığımda ses geliyor ama.

Windows+r basıp joy. CPL yaz sonra orada bağlı gamepadler görünecek onlara tıklayıp özelliklere basıp kontrol edebilirsin.

Neden karıştığını anladım Home tuşuna basılı tutup açtığında alttaki 4 LED'in yanması gerek 2 LED yanınca karışıyor. 4 LED'i yakmak için bir kere Home tuşuna basın.

Hocam sağ olun biraz daha düzeldi ama bu sefer X y a b tuşları çalışmıyor tablette, PC'de Forest oynayabildim sanırsam iade edeceğim.

Hocam sağ olun biraz daha düzeldi ama bu sefer X y a b tuşları çalışmıyor tablette, PC'de Forest oynayabildim sanırsam iade edeceğim.

Rica ederim iade konusunda siz bilirsiniz sadece PC için kullanacaksınız diğer arkadaşların dediği gibi X360CE programını kullanabilirsiniz PC için stabilize çalışmayan bir gamepad tablet veya diğer cihazlarda zaten düzgün çalışmaz diye düşünüyorum bana kalırsa 170TL gibi bir fiyata aldıysanız iade etmeyin ama yine de siz bilirsiniz.

Rica ederim iade konusunda siz bilirsiniz sadece PC için kullanacaksınız diğer arkadaşların dediği gibi X360CE programını kullanabilirsiniz PC için stabilize çalışmayan bir gamepad tablet veya diğer cihazlarda zaten düzgün çalışmaz diye düşünüyorum bana kalırsa 170TL gibi bir fiyata aldıysanız iade etmeyin ama yine de siz bilirsiniz.

Bugün iade etmemek için Windows 10 ve PS3'te denedim olmadı maalesef iade mecburi, 200'e almıştım 215'e aldığım klavye çok iyiyken bunun bozuk çıkması üzdü.

Ek olarak programı kurup denedik analoglar ters çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı