Yeni alınan GamePower 7.1 Kyruse Pro kulaklığın mikrofonu çalışmıyor

Haiz1N

Centipat
Daha fazla  
Bugün kargoyla gelen GamePower 7.1 Kyruse Pro adlı ürün elime ulaştığında kulaklığın çalıştığını ancak mikrofonun çalışmadığını gördüm, kutu da parçalanmış gibiydi. Ne yapmam lazım? İade vermeyi düşünüyorum.

Ekran görüntüsü 2023-12-30 172843.png

Bugün kargoyla gelen Gamepower 7.1 kyruse Pro adlı ürün elime ulaştığında kulaklığın çalıştığını ancak mikrofonun çalışmadığını gördüm, kutu da parçalanmış gibiydi. Ne yapmam lazım? İade vermeyi düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2068953

Resimde giriş ses düzeyi 0 da onu 100'e çekerseniz ses gelir ayrıca iade etmenizi öneririm Gamepower olan hiçbir şey alınmaz.

Resimde giriş ses düzeyi 0 da onu 100'e çekerseniz ses gelir ayrıca iade etmenizi öneririm Gamepower olan hiçbir şey alınmaz.

Niye Gamepower olan bir şey alınmaz bende Gamepower Medusa var ve aşırı mutluyum her konuda çok hoşuma gidiyor. Mikrofondan dip ses gelmiyor ses kaliteside hoşuma gidiyor yani herhangi bir sorunu yok hocam.

Niye Gamepower olan bir şey alınmaz bende Gamepower Medusa var ve aşırı mutluyum her konuda çok hoşuma gidiyor. Mikrofondan dip ses gelmiyor ses kaliteside hoşuma gidiyor yani herhangi bir sorunu yok hocam.

Gamepower, Rampage gibi markaların her ürünü kalitesiz. Medusa bende de vardı eskiden ses kalitesi kötüydü 6 ayda sağ taraftan ses tamamen gitti ayrıca mikrofonuda kalitesizdi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı