Yeni alınan HP Victus 16 R0045 2. el olabilir mi?

Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar, iki gün önce Hepsiburada'dan notis teknoloji adlı satıcıdan sipariş ettiğim HP Victus 16 R0045 model laptopum elime ulaştı. Ancak kutuyu açtıp modeli incelerken arkadaki vidalalarında boya sökülmesi olduğunu fark ettim. Bu sökülmeyi ekledim fotoğraflara.

Notis Teknoloji'yi arayıp bu durumu sorduğumda modelin seri numarasından kontrol edip bana ürünün ilk kez benim tarafımdan açıldığını, zaten kendilerinin de her zaman sıfır ürün yolladıklarını söylediler bana. Ben de bu cevaptan tabii ki de tatmin olmadıktan sonra HP müşteri hattını aradım, onlarsa ürünümün garantisinin olduğunu ancak vida konusunu satın aldığım yerle görüşmemi söylediler.

Ayrıca bazı kutu açılış videolarında şarj adaptörlerinin bir poşet içinde geldiğini ve bende bunun da olmadığından dolayı şüphe içerisindeyim. Kutunun dışında bir poşete yapışık bir şekilde garanti belgesinin bulunması gereken yerde de bir şey yoktu. Neyse ki HP'de görüştüğümde onarım işlemlerinde belgeye ihtiyaç olmadığını ve faturanın da belge yerine geçtiğini söyleseler de, ben de bu ürünün daha önceden iade edilmiş bir modeli bana tekrar gönderdikleri konusunda yeterince bir şüphe yarattı açıkçası.

Sizce Windows'u kurup bilgisayarda bir sıkıntı olup olmadıpını kontrol etmem mi lazım yoksa aynı modelle değişim mi talep etmeliyim yardımcı olabilir misiniz? Bu konuları yaşamış olan ve tüketicinin bu konudaki haklarını bilen arkadaşlar yönlendirebilir ise çok sevinirim.

Bu kadar uzun yazdığım ve vaktinizi aldığım için özür dilerim. İlk kez bir foruma danışıyorum varsa bir hatam ya da yanlışım uyarınız

Kullanılmış ürünü sattıklarını düşünmüyorum. Hepsiburada'ya başvurup iade süreci hakkında destek alabilirsiniz.

Fotoğraf atmamışsın. at bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…