Yeni alınan kasada ses oluyor

DonQ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Yakın zaman içinde bir sistem satın aldım. Kasadan belli belirsiz bir uğultu geliyor, kasayı biraz sallayınca ses kesiliyor, belli bir zaman sonra tekrar oluyor aynı ses. Nedir ne değildir?
Video ekliyorum ancak pek anlaşılmayabilir.

Merhaba,

Yakın zaman içinde bir sistem satın aldım. Kasadan belli belirsiz bir uğultu geliyor, kasayı biraz sallayınca ses kesiliyor, belli bir zaman sonra tekrar oluyor aynı ses. Nedir ne değildir?
Video ekliyorum ancak pek anlaşılmayabilir.

Ses pek gelmiyor ama vidalar güzel sıkılmadıysa olabilir bende de olmustu ben vidayı sıkınca düzelmişti.

bahsettiğim gibi ses pek anlaşılmıyor ancak titreme sesi gibi bir sesten bahsedebiliriz. hafifçe kasayı sallayınca düzeliyor.

arkadaşlar merhaba tekrar,
kasanın muhtelif yerlerinde gördüğüm tüm vidaları sıktım ancak problem devam ediyor. tahminimce, sıvı soğutmanın radyatöründen geliyor ses ancak emin olamıyorum.

Son düzenleme:
Bahsettiğim gibi ses pek anlaşılmıyor ancak titreme sesi gibi bir sesten bahsedebiliriz. Hafifçe kasayı sallayınca düzeliyor.

Arkadaşlar merhaba tekrar,
Kasanın muhtelif yerlerinde gördüğüm tüm vidaları sıktım ancak problem devam ediyor. Tahminimce, sıvı soğutmanın radyatöründen geliyor ses ancak emin olamıyorum.

Garanti varsa garantiye yolla.

merhaba,
Tek tek tüm fanları, vidaları kontrol ettim ve ses/titreşimin kaynağını buldum, psu. Kasa doğrudan laminant zemin üzerinde duruyordu, altına ince bir mat koyunca ses kesildi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı