Yeni alınan laptop iade edilebilir mi?

Ther

Megapat
Arkadaşlar merhaba, yeni elimde 2-3 günlük cihaz var kardeşime aldık N11 üzerinden. Ağ bağlantısı beklediğimizden çok zayıf çıktı ve bundan dolayı da işimizi görmeyecek. İade edebilir miyiz? Kutu vs açılmış durumda, işletim sistemi falan da kuruldu. İade edeceksem buna sıfır format mı atayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'u sıfırla seçeneğinden bilgisayarı yeni kurulum yapılacak hale getirmen yeterli. Bu şekilde 2 adet iadem oldu ve kabul edildi. İade ise evet edebilirsin tabi ki. Yeni alacağın laptopta ise ağ seçeneklerini iyi araştır.

Windows'u sıfırla seçeneğinden bilgisayarı yeni kurulum yapılacak hale getirmen yeterli. Bu şekilde 2 adet iadem oldu ve kabul edildi. İade ise evet edebilirsin tabi ki. Yeni alacağın laptopta ise ağ seçeneklerini iyi araştır.

Sıfırlamanız iyi olur şimdi bunu bahane edebilirler. Ama zarar vermedi iseniz 14 gün koşulsuz iade hakkınız var. Arkadaşım sadece "Vazgeçtim" seçeneğini seçti iade onaylandı.
Teşekkürler hocalarım o halde sıfırlayıp paketine koyup yollayayım. Bir de önerebileceğiniz 17 bin liraya kadar Wi-Fi kartı güçlü cihaz var mıdır?

Teşekkürler hocalarım o halde sıfırlayıp paketine koyup yollayayım. Bir de önerebileceğiniz 17 bin liraya kadar Wi-Fi kartı güçlü cihaz var mıdır?
Expertbook Wİ-Fİ 6 ile geliyor.

Expertbook Wi-Fi 6 ile geliyor.

Çöp ASUS'lar bile çoğu zaman 2 Wi-Fi bandıyla geliyor. Harika sinyal aralığı var. Yüksek ihtimal bu üründe de vardır.

Güçlüden kasıt nedir? Evdeki bağlantın nasıl?
hocam evde internet kullanmıyoruz mobil dışında komşuya başlanıyor kardeşim telefonu olmadığı için. Eski bi HP laptop vardı o bile çok iyi çekerken bu aldığımız ASUS TUF A15 RTX 2050li laptop çekimi çok zayıftı. Yani yaklaşık 15M-20M mesafe var dediğim gibi eski bi cihaz çok iyi çekiyordu ama bu o cihazın çektiği yerlerden çekmedi. Bize o seviyede bir şey lazım.

Çöp ASUS'lar bile çoğu zaman 2 Wi-Fi bandıyla geliyor. Harika sinyal aralığı var. Yüksek ihtimal bu üründe de vardır.
Ne demek oluyor yani hocam? Uzak mesafeleri çeker mi?

Ne demek oluyor yani hocam? Uzak mesafeleri çeker mi?

Evet hocam. Kendimde üst düzey bir bilgisayar var. Wi-Fi 6 destekli Intel bir model. Yan odadan Wi-Fi çok zayıf. Bağlandığı zaman bile zaten bağlantı çok sık kesiliyor. Eşimin 4/1 fiyatına ASUS Vivobook var 2 Wi-Fi bandıyla benim ürüne fark atıyor. Ben sürekli lan kablosu kullanıyorum. Eşim 2 oda uzaktan benimle aynı değeri alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı