Yeni alınan laptop touchpad yanıt vermiyor ve webcam'i yamuk

sn0m77

Femtopat
3 Gün önce Vatan'dan laptop aldım 2 sorunla karşılaştım touchpad bazen yanıt vermiyor hatta her 40-45 dk da bir ve Webcam kısmı yamuk kalmış (fotoğraf ekledim). Ne yapmam lazım bu durumda? Vatan'a götürdüm diyelim şu durumu istemiyorum adamlar laptopu servise gönderip içini açtırmalarını istemiyorum daha yeni almışım orasını burasını çizerler gözümden düşer laptop :(
hatta bakın o sarı kısım herhalde Webcam kartı orası da yamuk.

Dosya Ekleri

• D5FA01CB-7B2B-4E93-B860-E0855489BDC7.jpeg
    D5FA01CB-7B2B-4E93-B860-E0855489BDC7.jpeg
    2,1 MB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
Drive booster falan var mı?
Garantiye verin başka nasıl düzelecek o kamera.
Hocam garanti nasıl oluyor? Yani adamlar içini açıp o kısımları mı düzeltecek? Touchpad kendi sorunlu zaten. Daha alalı 3 gün olmuş değişim yapmazlar mı yenisiyle? Yani garantinin cihazımın içini açmasını istemiyorum çizerler yepyeni cihazı.
İnternet üzerinden aldıysan 14 gün içinde iade edebilirsin.
Maalesef direk mağazadan aldım.

Kamera yamukluğu önemli değil. Çalıştığı sürece sorun yok.
Touchpad için cihazın ne olduğunu öğrenebilir miyiz?
Nasıl önemli değil? Bu bir kusur sonuçta belki ileride sıkıntı yaratacak iyi yerleştirilmediği için?

Touchpad kısmı her 40 dk da bir 10-15 saniyelik süreyle yanıt vermiyor. Yakalarsam onu da videoya çekip atarım.

Yerleşmiş. Merceği sizi görüyor. Hatta şunu söyleyeyim belki içinizi ferahlatır. Satın aldıktan 1-2 ay sonrasında 7-8 saatlik Skype görüşmesi sonucu bozulan kameram oldu. İnanır mısınız çok da güzel ortaya konumlandırılmıştı. Garantiye verdim, yaptılar. Daha doğrusu yenisini taktılar çünkü donanımsal bir şeydi. Yeni kamera sizinki gibi yamuktu ve yaklaşık 2 yıldır aktif olarak o uzun saatler süren görüşmeleri yapıyorum. Hiçbir sorunu olmadı.

Touchpad için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Fonksiyon tuşları ile kapatmamanıza ve elinizin terli olmamasına rağmen bu şekilde davranıyorsa sorun vardır. Sürücüsünü güncellemeyi deneyin. Devam ederse garantiye verin.

Yerleşmiş. Merceği sizi görüyor. Hatta şunu söyleyeyim belki içinizi ferahlatır. Satın aldıktan 1-2 ay sonrasında 7-8 saatlik Skype görüşmesi sonucu bozulan kameram oldu. İnanır mısınız çok da güzel ortaya konumlandırılmıştı. Garantiye verdim, yaptılar. Daha doğrusu yenisini taktılar çünkü donanımsal bir şeydi. Yeni kamera sizinki gibi yamuktu ve yaklaşık 2 yıldır aktif olarak o uzun saatler süren görüşmeleri yapıyorum. Hiçbir sorunu olmadı.

Touchpad için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Fonksiyon tuşları ile kapatmamanıza ve elinizin terli olmamasına rağmen bu şekilde davranıyorsa sorun vardır. Sürücüsünü güncellemeyi deneyin. Devam ederse garantiye verin.
Vatanbilgisayar da mı çalışıyorsun? Ya da yatırımcısı falan mısın? Ben burada bir sorunum olduğunu söylüyorum ilk sıfır alığımda hiç bir şekilde üzerinde oynanmamasıma rağmen sen bana yok sürücü güncelle yok elin terliyor diyorsun?

Merceğin yerleşmesi falan önemli olmasın? Asus resmi sitesinde yamuk yerleştirilmiş bir webcam göremiyorum?
İade ürün olmasın bu?

allah sana akıl fikir versin kardeş bir de gülüyorsun :) yarın ürünü iade edeceğim. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• CA6D9E3C-A8AA-4FFE-B5A7-E9CA6EF1808B.png
    CA6D9E3C-A8AA-4FFE-B5A7-E9CA6EF1808B.png
    93,7 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı