Yeni Alınan Laptopa Windows 7 Kurmak

Oguzz162000

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni bir laptop aldım fakat Windows 10 ile geldi. Windows 10 temiz kurulum olarak tavsiye ediliyor. Fakat içinde sadece anti virüs programının yararlı olduğu başka hiçbir şeyin yararlı olmadığı bir sürü (20 25 hatta 30) tane program yüklü geldi. Ben de temiz Windows 7 kurmak istiyorum 8 ya da 7 sizce mantıklı mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıksız. Windows 10 gelmiş geçmiş en iyi Windows sürümüdür. Programları kaldırıp güzelce kullanmaya devam edebilirsiniz. İçinize sinmezse eğer hangi Windows 10 sürümünü kullanıyorsanız onu Windows'tan indirip flash belleğe boot edip format atabilirsiniz. Lisans sorunu yaşanmayacak, Windows 10 kendinden lisanlı hale gelecektir.

Hocam ama çoğu oyunu tam ekran açmıyor. Bir sürü çözüm denedim. Tam ekrana ölçeklendirme vb. ama olmadı. Ayrıca o lisans istememe olayı nasıl oluyor biraz açar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7'ye geçmek mantıklı değil çünkü Microsoft desteği kesti. Windows 8 ise pek iyi bir işletim sistemi değil o yüzden istersen sıfırdan Windows 10 kurulumu yapmanı öneririm.

Yeterli boyuttaki bir USB belleği yuvaya takıp vereceğim linkteki "aracı şimdi indirin" yazan yere tıklayıp programı indirin çalıştırın. Yönergeleri takip ederek şu anda yüklü olan Windows sürümünü indirip USB'ye yazdırın. Muhtemelen Windows 10 Home SL 64 Bit TR olanı indirmen gerekecek. Çoğunlukla o sürüm ile geliyor hazır laptoplar. Sonra format atıp sıfırdan kurulum yapın, çok büyük ihtimalle kurulum sırasında seri numarası girmen gerekmeyecek çünkü anahtar cihaza gömülü olarak gelmiştir.

Windows 10

Tekrar işletim sistemini satın almana gerek yok.

Tunç bir şey merak ettim.Şimdi ben windows 8.1 attım bilgisayara. Şimdi sen gömülü dedin ya ben onu denemiştim atmadan önce gerçekten de istemiyor ürün anahtarı. Fakat şimdi ben tekrardan windows 10 kursam gene istemez mi ?

Ben win 8.1 kurulu gelen laptopta denemiştim. Laptop siteden win7 desteklemediği için içindeki lan parçasını bile aygıt yöneticisi bulamıyordu. Elle kursam bile gene deaktif oluyordu. Bu yüzden gerek yok. Windows 10 u kullanırken'de dikkatli olmanızı ccleaner dışında herhangi bir programla temizlik yada vb birşey yapmamanızı öneriyorum. Ben başka progrmalar kullandığımda hep bozuldu. O yüzden önermiyorum.

Yani win 10 kursam ürün anahtarımı sorucak. Ben windows 10 gelen bilgisayara attım windows 8. Şimdi tekrar dönsem olmayacak mı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı