Yeni alınan motoru arkadaşlar mahvetti

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Selam arkadaşlar, motoru yeni aldığımı belirtmeme rağmen samimi arkadaşlığım olduğu için 1'er tur veriyorum teki ani fren yapıp tekeri kabak ediyor motoru bağırtıyor, tekine verdim 5 dakika kullandı getirdi koruma demirine bir şey yapmış ön çamurluğa girmiş. Vida kaporta da komple koca bir yarık oluşmuş. Yarın koruma demirini tamamen sökmek zorunda kalacağım ön çamurlukta yarık olarak kalacak. Nasıl bir önlem alabilirim üzmeden kırmadan?

Gerçekten samimi ise zaten özrünü belirtip masraf varsa karşılar hocam onun dışında motoru vermek istemiyorsanız istemediğinizi belirtip kararınızın arkasında durun zorla alıp kaçırmaz herhalde.

Burada üzüp kırmayacak bir şey yok bence. Parasını isteyin, mahalleden biriyse zaten büyük ihtimalle olay ailesine de taşınır. Değilse de ve parayı vermiyorlarsa ben yerinizde olsam daha konuşmazdım.

Sizin malına kendi malı gibi gormuyorsa onlar sizi arkadas olarak gormuyordur hocam kırsanızda uzsenizde pek umurlarında olmaz bence.

Mesajınızı okurken ben sinir krizine girdim. En yakın dostun bile olsa kimseye emanet mal verilmeyeceğinin en büyük kanıtı hocam sizin durum. Geçmiş olsun.
Niyetleri olsa direk kendileri söylerlerdi zararı karşılayalım diye.

Ne kadar hayırlı arkadaşlarmış... Maalesef kötü bir tecrübe ile çok önemli bir ders almış oldunuz. Bir daha kimseye motorunuzu vermeyin. "Bi bineyim döneyim"lik bile vermeyin. Her türlü cezası size kesiliyor çünkü.

Kırmadan, üzülmeden bi önlem alabileceğinizi sanmıyorum. O şekilde bir laftan anlayacak olsalardı zaten size böyle bir şey yaşatmazlardır. Üzücü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı