Yeni alınan MSI Cyborg 15 A13VF-896xtr format sonrası açılmıyor

totirka

Decapat
Daha fazla  
Laptop'ı yeni aldım MSI Cyborg 15 A13VF-896xtr. Windows 11 ISO dosyasını 3 kere indirdim Rufus ile GPT UEFI formatında hazırladım. Format sırasında diskleri görmedi, MSI sitesinden driver indirdim format USB için de ayrı bir yere klasör halinde attım diskleri sürücü yükle dediğimde gördü, 466 GB olan büyük bölümü seçtim kurulum yaptım. Kurulum sorunsuz bitti ancak bilgisayar açılmadı! Sürekli aynı hatayı verdi. Acaba dedim hard disk birinci sırada değil ondan mı hata veriyor? Boot menüden hard diski 1. sıraya alıp save, cancel, reset, exit yaptım. Yine olmadı kafayı yiyeceğim...

IMG-20251028-WA0020.jpg

Laptop'ı yeni aldım MSI Cyborg 15 A13VF-896xtr. Windows 11 ISO dosyasını 3 kere indirdim Rufus ile GPT UEFI formatında hazırladım. Format sırasında diskleri görmedi, MSI sitesinden driver indirdim format USB için de ayrı bir yere klasör halinde attım diskleri sürücü yükle dediğimde gördü, 466 GB olan büyük bölümü seçtim kurulum yaptım. Kurulum sorunsuz bitti ancak bilgisayar açılmadı! Sürekli aynı hatayı verdi. Acaba dedim hard disk birinci sırada değil ondan mı hata veriyor? Boot menüden hard diski 1. sıraya alıp save, cancel, reset, exit yaptım. Yine olmadı kafayı yiyeceğim...

Eki Görüntüle 2594979

Biosan VMD disabled yap. Daha sonra tekrar kurulum yapıp gelişmeleri bildir.

Eki Görüntüle 2594979

Bence bir daha temiz kurulum yapın veya orada ne yazıyor anlamadım ama onu yapın.

Biostan Gizli menüyü aktif edip vmd controller den disable yaptım.
Gizli Bios Menü(Sağ FN tuşunun yanındaki amblem tuşu veya sağ ctrl+sağ shift+sol alt+f2)
Serbest bırakılmış alan silinmiyor. Yeniden yükleme yapıldı yine açılmadı! Aynı hata
Biosan VMD disabled yap. Daha sonra tekrar kurulum yapıp gelişmeleri bildir.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-10-28 saat 20.55.26_6cb91df7.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-10-28 saat 20.55.26_6cb91df7.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 3
BIOS'tan Gizli menüyü aktif edip VMD Controllerden disable yaptım.
Gizli BIOS Menü(Sağ FN tuşunun yanındaki amblem tuşu veya sağ CTRL+sağ Shift+sol alt+F2)
Serbest bırakılmış alan silinmiyor. Yeniden yükleme yapıldı yine açılmadı! Aynı hata.

Disk seçme ekranında disk 0'a ait tüm bölümleri tek tek silin. Daha sonra SSD'yi seçip tekrar kurulum yapmayı deneyin.

Serbest bırakılmış alan silinmiyor ki!

Diskpart işlemini dene. Shift+F10 ile CMD'yi açabilirsin. İşlemleri uyguladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar kurulum yapmayı dene.

Serbest bırakılmış alan silinmiyor ki!

Jhepsini silin sonra 1 tane kalması lazım 1'den fazlaysa 460 GB olanı seçin.

Diskpart işlemini dene. Shift+F10 ile CMD'yi açabilirsin. İşlemleri uyguladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar kurulum yapmayı dene.

Tamamda diskler silinmemişmi nasıl boot edecek o zaman bilgisayar.

onu nasıl yapıcam biostan mı kurulum ekranındamı? Tam anlayamadım

Onu nasıl yapacağım BIOS'tan mı kurulum ekranında mı? Tam anlayamadım.

Kurulum ekranında iken.

hayır.

Hayır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı