Yeni alınan PC nasıl test edilir?

Arkadaşlar bana bu programları nasıl kullanacağımı söyler misiniz? Forumda arattım ama bulamadım. AIDA 64 programı bende var, açmak istediğimde satın almam söyleniyor, almazsam bir sorun olur mu? İşlemcimi test ettim ama ekran kartımı edemedim, nasıl yapabilirim? Ekran kartı boşta şuan ve sürücüsü güncel.

Ben sadece MSI Afterburner ile oynadığım oyunlarda sıcaklık ve kullanım değerlerine bakarak test etmiştim. Donanımsal bir sıkıntı varsa bir şekilde çıkıyor zaten. Yok o test yok bu test hiç uğraşamam açıkçası. Test ederken soğurum zaten bilgisayardan. Bu arada bunlar benim düşüncelerim belki doğru bir yöntem değildir ama sevmiyorum hiç şu test programlarını(Donanımsal sıkıntı olduğu zaman mecbur kullanıyorum o ayrı tabi.).

1 aylık ücretsiz deneme süresi sana sunuyor AIDA 64 Extreme, deneme süresi olduğunda giriş yapamazsın, yeniden yine indirirsin sıkıntı olmaz.
Kaldırıp tekrar kurdum, buradan ekran kartını nasıl seçeceğim? Göremedim de. Bir de ekran kartına zarar verme ihtimali var mıdır?

AIDA 64 Extreme programından ekran kartına sıcaklık testi yaparsın, stres testi nasıl yapıldığını biliyor musun? Uygulamaya gir orta kısımda rapor diye bir seçenek var o seçeneğin sol tarafında bir çizelge işareti var o işarete tıkla stres testi yapma ekranına yönlendirir seni. Oradan da hangi bileşenleri teste sokacaksan kutucukları işaretle.

Yani Afterburner programında da sıcaklıkları deneyimleyebilirsin. Afterburner ile oyunlarda durumu test et.

@Jira MSI Afterburner programı videodaki gibi çalışmıyor bende, aynı ayarları yaptım ama olmadı. Her girdiğimde programa güncelleme var diyor yükle dediğim zaman sitesine girmiyor. O yüzden pek güvenemiyorum.

AIDA 64 Extreme programından ekran kartına sıcaklık testi yaparsın, stres testi nasıl yapıldığını biliyor musun? Uygulamaya gir orta kısımda rapor diye bir seçenek var o seçeneğin sol tarafında bir çizelge işareti var o işarete tıkla stres testi yapma ekranına yönlendirir seni. Oradan da hangi bileşenleri teste sokacaksan kutucukları işaretle.

Yani Afterburner programında da sıcaklıkları deneyimleyebilirsin. Afterburner ile oyunlarda durumu test et.
Stres testinin nasıl yapıldığını bilmiyorum hiç, programın nasıl kullanılacağını da bilmiyorum. Rapora tıkladım sihirbazı açtı. Neler direk ileri dedim HTML falan yazdı, tam olarak anlayamadım ya.

6.jpg
q.jpg

Stress GPU'a tıkladığım zaman bu uyarıyı aldım. Ekran kartına bir zararı olur mu resetin? Sormadan bir şey yapmak istemedim.

Komple kaldırıp kendi sitesinden kurun. RTS yüklenmezse kullanımlar gözükmez.
Kaldırdım ve sitesinden indirdim, bu 3. indirmem oldu ve her seferinde 4.4.2 sürümü iniyor. Bu güncel sürüm mü?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı