Yeni alınan RX 6750 XT ekran kartı düşük FPS veriyor

Ekran kartının bozuk olduğu o kadar barizki farklı farklı birçok programı indirmeye gerek yoktu.
2K Gaming için yapılmış bir ekran kartı 1080p de benim GTX 1650 ile aynı performansı veriyor daha neyin karşılaştırılması yapılacak :D

Şu ana kadar ilk defa AMD deneyimlemiş oldum gerçekten dedikleri kadar kötüymüş. 0 kutusundan çıkardığım ürün bildiğimiz bozuk.

Ekran kartında sorun var dostum benim RX 6700 XT de hiçbir sorun yok.

Ekran kartının bozuk olduğu o kadar barizki farklı farklı birçok programı indirmeye gerek yoktu.
2K Gaming için yapılmış bir ekran kartı 1080p de benim GTX 1650 ile aynı performansı veriyor daha neyin karşılaştırılması yapılacak :D

Şu ana kadar ilk defa AMD deneyimlemiş oldum gerçekten dedikleri kadar kötüymüş. 0 kutusundan çıkardığım ürün bildiğimiz bozuk.

FurMark testi sadece GPU'nuzu benchmarklıyacağı için sorun olup olmayacağını oradan anlayacaktık.

Nese zaten iadesini yaptım paramı geri alırım bundan sonra töbe AMD alınmaz.

İlk deneyimimde arızalı ürüne rastladığım için bir daha düşünüceğimi sanmıyorum.
Son kez bişeye bakmanı istiyorum Windows R tuşuna basıp dxdiag yazıp ekrana tıklayıp alttarafta notlar kısmında ne yazıyor söylermisin.

Son kez bir şeye bakmanı istiyorum Windows r tuşuna basıp DxDiag yazıp ekrana tıklayıp alttarafta notlar kısmında ne yazıyor söyler misin?

Ekran kartını çıkarıp kutusuna geri koydum DxDiag'dan daha önce kontrol etmiştim extrem bir şey fark etmedim.

Ve şu an şaka maka Subnautica da aynı FPS'i alıyorum :D nese tekrardan teşekkürler iyi geceler.

İnternetteki forumlar da bayağı araştırdım sanırım RX serisi ekran kartların yarısının çoğu arızalı piyasaya çıkmış. Herkesde aynı şikayet var benimkiyle tıpatıp aynı. Bende diyorum ekran kartının fiyatı neden ucuz bu kadar adamlarda arızalı olduğunu bilip elden çıkarmaya çalışıyor kanımca.

AMD şaşırtmadı. Markayı sürekli kötülüyorlardı bir yerlerden duyuyordum ama bu kadarınıda beklemiyordum kutudan 0 çıkan bir ürün hiç mi test edilip teyit etmiyorlar? Akıl kari değil.

İnternetteki forumlar da bayağı araştırdım sanırım RX serisi ekran kartların yarısının çoğu arızalı piyasaya çıkmış. Herkesde aynı şikayet var benimkiyle tıpatıp aynı. Bende diyorum ekran kartının fiyatı neden ucuz bu kadar adamlarda arızalı olduğunu bilip elden çıkarmaya çalışıyor kanımca.

AMD şaşırtmadı. Markayı sürekli kötülüyorlardı bir yerlerden duyuyordum ama bu kadarınıda beklemiyordum kutudan 0 çıkan bir ürün hiç mi test edilip teyit etmiyorlar? Akıl kari değil.

Kaç TL'ye aldın ben RX 6700 XT'yi 19k ya aldım ASUS üretmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı