Yeni alınan S20FE çok ısınıyor

Daha fazla  
60 dereceleri gördüm telefonda. Ama arkada Spotify açık müzik dinlerken Google playstorde oyun indirmiştim bir iki tane. Sonra dedim bir de CPU monitör adında bir sıcaklık ölçen program indireyim. Telefon 55-45 derece arası geziniyor.(anlık 60 derece oldu geri 55'e inmişti) Spotify'ı kapattım yavaş yavaş soğumaya başladı şu anda 40-45 derece arası. Fakat çok değil mi? Bana çok çabuk ısınıyor gibi geldi yapmam gereken bir şey var mıdır ki? Denemek için Asphalt 9 indirmiştim. Isterseniz oyun esnasındaki sıcaklıkları söyleyeyim. Önerrceğiniz doğru bir sıcaklık ölçen program varmadan oda iyi olur.

Telefonumu ilk aldığım sıralarda bende de aşırı ısınma sorunu vardı el sürülmüyordu en basit oyunlarda bile bende Samsung desteğe yazdım cihazda herhangi anormal bir durum olmadığı söylendi aradan biraz süre geçince tekar yazdım gene aynı cevabı aldım. Birkaç ay sonra yavaş yavaş kendine geldi şu an hiç sıkıntı yok sadece uzun süre kullanımda ısınıyor ama el sürülmeyecek 50 60 derecelerde bir sıcaklık değil. Ben cihazda bir problem varsa yardımcı olurlar diye belirttim.

Hocam 55 dereceden el sürülmeyecek gibi değildi kasa çok sıcak değil de fakat biraz sıcaktı. Şu an 38 derece umarım benimki de yakın zamanda düzelir.

Isınan telefon hocam soğutması yok maalesef. Hepsiburada'dan aldığım S20 FE hem açılmış hem ısınıyor, hem de çizik gönderdiler. Hakem heyeti sürecini bekliyrum. İade etme şansınız var ise edin, S20 FE eski de miyim de soğutması yok aşırı ısınıyor.

Hocam bunu iade etsem aynı fiyat aralığına alacağım telefonda çok iyi olmaz maalesef. Sıcaklığın performans kaybı falan yaşamıyorum fakat telefona zarar verir mi diye korkuyorum.

Hocam 55 dereceden el sürülmeyecek gibi değildi kasa çok sıcak değil de fakat biraz sıcaktı. Şu an 38 derece umarım benimki de yakın zamanda düzelir.

Hocam bunu iade etsem aynı fiyat aralığına alacağım telefonda çok iyi olmaz maalesef. Sıcaklığın performans kaybı falan yaşamıyorum fakat telefona zarar verir mi diye korkuyorum.
Hocam ısınarak kullanılması pek iyi değil. Telefon zarar görme ihtimali pek yok, korunaklı ama ısınarak kullanılması iyi değil. Riske girmeyip iade edin derim..

Hocam ısınarak kullanılması pek iyi değil. Telefon zarar görme ihtimali pek yok, korunaklı ama ısınarak kullanılması iyi değil. Riske girmeyip iade edin derim.

Hocam neyi iyi değil ki? Yani patlayacağını sanmıyorum sonuçta. Yani risk alsam neyin riskini alacağım ki?

Hocam neyi iyi değil ki? Yani patlayacağını sanmıyorum sonuçta. Yani risk alsam neyin riskini alacağım ki?
Isınınca FPS düşmekte hocam, eliniz yanacak gibi oluyor böyle. Ben S20 FE PUBG testini yaparken cidden elim yanıyordu. Zaten bana gönderilen telefon problemli. Siz Hepsiburada'dan mı aldınız onu da bilmiyorum. Fakat yine söylüyorum, telefonu iade edin pişman olursunuz.

Roblox adlı oyunda test ettim cidden kasıyo ve ısınmakta.

Fan kullanabilirsiniz.Bu yaz havalarında ısınmasıda normaldir.

Bu arada hangi mağazadan aldınız telefonu?A101 e falanda geliyordu cihaz.Ordan alanlar ısınma problemi yaşıyordu.Onunlada ilgisi olabilir.

Isınınca FPS düşmekte hocam, eliniz yanacak gibi oluyor böyle. Ben S20 FE PUBG testini yaparken cidden elim yanıyordu. Zaten bana gönderilen telefon problemli. Siz Hepsiburada'dan mı aldınız onu da bilmiyorum. Fakat yine söylüyorum, telefonu iade edin pişman olursunuz.

Roblox adlı oyunda test ettim cidden kasıyo ve ısınmakta.
İnternetten telefon alınmaz ya bizzat mağazadan alınması daha iyi.

Bu arada hangi mağazadan aldınız telefonu?A101 e falanda geliyordu cihaz.Ordan alanlar ısınma problemi yaşıyordu.Onunlada ilgisi olabilir.

Bu algınız doğru ama yanlış yanlış ama doğru. Diyelim bir sitede 10 bin lira, Mediamarkt adlı mağaza 15 bin lira. 10 bin lira olanında da garanti var, 15 bin lira olanında aynı şey.

Bu algınız doğru ama yanlış yanlış ama doğru. Diyelim bir sitede 10 bin lira, Mediamarkt adlı mağaza 15 bin lira. 10 bin lira olanında da garanti var, 15 bin lira olanında aynı şey.
Ama birisini gerçekten görüp bakabiliyorsunuz.Diğeri kullanılmışta gelebilir ısınma problemlide gelebilir belki.Banada S20FE de ısınma sorunu var denildi ama Exynoslu modelinde varmış.

Ama birisini gerçekten görüp bakabiliyorsunuz.Diğeri kullanılmışta gelebilir ısınma problemlide gelebilir belki.Banada S20FE de ısınma sorunu var denildi ama Exynoslu modelinde varmış.
İyi hatırlattın hocam.

@Bilgehan Melik Ünal hocam S20 FE Exynos mu yoksa Snapdragon modelini mi aldınız? Snapdragon olsa yine normal diyeceğim, sebebi ise soğutma özelliği yok artık..

İyi hatırlattın hocam.

@Bilgehan Melik Ünal hocam S20 FE Exynos mu yoksa Snapdragon modelini mi aldınız? Snapdragon olsa yine normal diyeceğim, sebebi ise soğutma özelliği yok artık..
İnternetten teknolojik alet almak bana mantıksız geliyor yani.Babama Huawei P30Lite almıştık kullanılmış çıktı bizi 2 ay beklettiler.Gidip görmek cihazı orda incelemek daha iyi bana göre.S20FE ile A34 arasında kalmıştım.A34 ün tasarımı daha iyi gibi geliyordu internetteki fotoğraflarda ama mağazaya gidip baktığımda S20FE nin yanında kütük gibi kalıyor mesela.

Ha bu arada ısınma sorunun sebebi yazılım güncelleştirmeleride olabilir.Alalı 1-2 gün olduysa arkada yazılım güncellemeleri devam ettiği için 2-3 gün ısınması normaldir.

Roblox adlı oyunda test ettim cidden kasıyor ve ısınmakta.

Hocam dün akşam telefonla 1-1, 30 saat oyun oynadım biraz ısındı fakat elimi yakacak derecede hiç olmadı.Iade etmeyeceğim ilerde pişman olursam buraya yazarım.

Trendyol'dan aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı