Yeni alınan sistem donuyor

Halo24

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba İncehesap'tan toplama bir bilgisayar almıştım fakat SSD bozuk cıkmıstı garantiye gönderip tekrar yensini aldım fakat tekrar Windows 10 yükledım güncellemeleri yaptım 1 gün kullanımın ardından PC tekrar donmaya başladı ama fare hareket ediyor arkada Discord'dan ses geliyor fakat donuyor bir süre sonrada kendi kendine reset atıyor bu seferde ASUS yazısında kalıyor sadece fişi cekip takarsam o şekil tekrar açılıyor. SSD'yi programda baktığımda yüzde 100 sağlıklı gözüküyor. Bu arada SSD markası James Donkey SSD'den kesın emın olsam Samsung alacağım ama bılemedım anakartdan mıdır ekran kartında mıdır veya başka birşeyden. Yardımlarınızı bekliyorum.Bu arada 2 tane bilgisayarcıya götürdüm onlarda tam net bişey diyemedi.Bana kalırsa ssdden gibi geliyor sanki bir anda bütün veri işlemini durduruyor gibi.

Son düzenleme:
Donanım arşivinin PC topladıktan sonra yapılıcaklar adlı videoyu izlemenizi tavisye ederim testleri harfi harfine yaparsanız sorunun nereden geldiğini kesinlikle anlarsınız

Memtest86 testini flash disk olmadığı için yapamıyorum malesef ama yarın bilgisayarcıya götüreyim olmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı