Yeni alınan sistemde düşük perfromans

SeboCetin

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler 2020 yılı eylül ayında yeni bir bilgisayar aldım fakat eski bilgisayarımda kasma olmadan sorunsuz bir şekilde en yüksek ayarlarda oynadığım oyunlar yeni bilgisayarımda en düşük ayarlarda kasıyor bunun için neler yapabilirim.
Eski bilgisayarım 3GB RAM 1 GB ekran kartı.
Yeni bilgisayarım 8 GB RAM 2 GB ekran kartı.
İsterseniz yeni bilgisayar sistem özelliklerini tamamen verebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim, ekran kartının hafızası oyun performansını etkilemez, 1 ile 2 GB arasında aynı kartlarda bir fark yoktur, önemli olan mimarisi, çekirdek hızı ve GDDR belleği etkiler, RAM'de aynı şekilde önemli olan DDR4 olması ve çalışma hızı, seni böyle bak kardeşim 2 GB ekran kartı çoğu oyunu açar diyerek aldırdılarsa kendiniz kazıklanmışsınız ve çok da kolay kandırılmışsınız, tamamen sistem özelliklerini verin.

Sistemlerdeki diğer bileşenleride belirtir misin? Driverler güncel mi?
driverlar güncel
Sistem Özellikleri
Sistemi tamamen yazar mısın?
T*rbox olduğundan olabilir sanırım :D tam özelliklerini verirmisin?
Kardeşim, ekran kartının hafızası oyun performansını etkilemez, 1 ile 2 GB arasında aynı kartlarda bir fark yoktur, önemli olan mimarisi, çekirdek hızı ve GDDR belleği etkiler, RAM'de aynı şekilde önemli olan DDR4 olması ve çalışma hızı, seni böyle bak kardeşim 2 GB ekran kartı çoğu oyunu açar diyerek aldırdılarsa kendiniz kazıklanmışsınız ve çok da kolay kandırılmışsınız, tamamen sistem özelliklerini verin.
sistem özelliklerini ekran görüntüsü şeklinde yükledim
sistemime takviye olarak ekran kartı almayı düşünüyorum varsa öneriniz beklerim arkadaşlar

Dosya Ekleri

• 1..png
    1..png
    35,7 KB · Görüntüleme: 70
  • 1.png
    1.png
    26,4 KB · Görüntüleme: 64
  • 2.png
    2.png
    24,4 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
driverlar güncel
Sistem Özellikleri

sistem özelliklerini ekran görüntüsü şeklinde yükledim
sistemime takviye olarak ekran kartı almayı düşünüyorum varsa öneriniz beklerim arkadaşlar
Sistem 2. el ya da bir Turbox galiba, GT 1030 düşünebilirsin en fazla 750 Ti, o bilgisayara kaç lira verdin?

Son düzenleme:
Driverlar güncel.
Sistem özellikleri.

Sistem özelliklerini ekran görüntüsü şeklinde yükledim.
Sistemime takviye olarak ekran kartı almayı düşünüyorum varsa öneriniz beklerim arkadaşlar.

Galiba seni ekran kartı vraminin 2 GB olması ile kandırmışlar. Ekran kartın düşük ve dediğin oyunlar az çok tahmin edilebiliyor. Eski bilgisayarına ne yaptın bilmiyorum ama ondaki ekran kartını yeni aldığın bilgisayara takmalısın. Kısacası oyunların kasması normal.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı