Yeni alınan sistemde ekran kartı yamuk geldi

mehmetak00

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar arkadaşımdan bilgisayar alacağım. Ekran kartı böyle geldi kargodan fanları vs. çalışıyor sıkıntısı yok sıkıntı çıkarır mı geri göndermeli miyim? Ödemeyi daha yapmadım. Ayrıca özellikleri Ryzen 5 3600 RX570 8 GB 120SSD 1 TB

IMG_20231103_185320.jpg

Hard disk. Bilgisayara hangi testleri yapmalıyım onu da söyleyebilirseniz çok mutlu olurum.

IMG_20231103_185320.jpg

Bu şekilde olması arıza falan çıkarır mı acaba yoksa sadece yamulduğu ile mi kalır?
Anakartın PCIe slotu yamulmuş gibi duruyor. Bu gibi durumlarda genelde ekran kartından ziyade anakartın PCIe slotu yamulur, aksi de olabilir tabi.

Ekran kartını çıkartıp anakart fotoğrafını paylaşırsanız daha detaylı görünür.

Eğer sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsanız bir sorun yok demektir. İleride bir sorun teşkil eder mi bilmiyorum, daha önce tecrübe etmediğim bir durum.

Arkadaşlar arkadaşımdan bilgisayar alacağım. Ekran kartı böyle geldi kargodan fanları vs. çalışıyor sıkıntısı yok sıkıntı çıkarır mı geri göndermeli miyim? Ödemeyi daha yapmadım. Ayrıca özellikleri Ryzen 5 3600 RX570 8 GB 120SSD 1 TB

Eki Görüntüle 2001539

Hard disk. Bilgisayara hangi testleri yapmalıyım onu da söyleyebilirseniz çok mutlu olurum.

Eki Görüntüle 2001539
Anakartın PCIe slotu yamulmuş, arkadaşın Ekran Kartını söküp ayrı olarak göndermesi gerekiyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı