Yeni alınan sistemde görüntü gelmiyor

• Konuyu başlatan Morls
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 1.349

Morls

Femtopat
Daha fazla  
Sıfır aldığım hazır sistemde boot hatası aldık 2 adet monitör değiştirmemize rağmen herhangi görüntü gelmedi. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa içini gösteren bir görsel paylaşır mısınız?
Hocam vallahi paket yaptım yarın vatan bilgisayara iadesini sağlayacağım montaj yapılı gelsin diyorum tek tek geliyor şubeye gidiyorum biz montaj yapamayız bir şey olursa bizden bilirler diyorlar en az 5 defa avmye gittim artık usandım daha önceden 4-5 tane daha bilgisayar almıştım bu kadar uğraştıranını ilk defa gördüm birdahada vatan bilgisayarın önünden geçmem personeller çok ilgisiz

Boot ışığı, işletim sistemi olmadığından yanıyor, sizin sorununuz görüntü alamamak boot ışığı ile alakası yok, bilginiz olsun diye yazıyorum.

Sıfır aldığım hazır sistemde boot hatası aldık 2 adet monitör değiştirmemize rağmen herhangi görüntü gelmedi. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

İşletim sistemi yoktur git bir bilgisayarcıya yapar sana hazır sistemler FreeDOS olarak geliyor.

Boot ışığı, işletim sistemi olmadığından yanıyor, sizin sorununuz görüntü alamamak boot ışığı ile alakası yok, bilginiz olsun diye yazıyorum.
Evet hocam bir yanlışlık olmuş boot ışığı yandığından dolayı no signal hatası alıyorum diye biliyorum bilginizi paylaşırsanız sevinirim

İşletim sistemi olmasa dahi şu şekil görüntü alması gerekmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…