Morls Femtopat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #1 Sıfır aldığım hazır sistemde boot hatası aldık 2 adet monitör değiştirmemize rağmen herhangi görüntü gelmedi. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2023
Sıfır aldığım hazır sistemde boot hatası aldık 2 adet monitör değiştirmemize rağmen herhangi görüntü gelmedi. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
UfukErsoy Hectopat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3070Ti i7 12700h 32gb ddr5 4800mhz ram 2+1tb ssd 2k 165hz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2023 #21 Marix dedi: İşletim sistemi olmadığı için görüntü alamıyor demiyorum, boot LED o yüzden yanıyor diyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon ben yanlış okumuşum, bahsettiğiniz konu da hemfikiriz. İade kararınız da en doğrusu bence de. Artı 0 Eksi
Marix dedi: İşletim sistemi olmadığı için görüntü alamıyor demiyorum, boot LED o yüzden yanıyor diyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon ben yanlış okumuşum, bahsettiğiniz konu da hemfikiriz. İade kararınız da en doğrusu bence de.
KS KS Morls Femtopat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #22 Marix dedi: Bence problem görüntü kablosu, siz önce BIOS sıfırlayın ve tek ram ile sistemi açın. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisinide denedim hala boot ışığı yanıyor Artı 0 Eksi
Marix dedi: Bence problem görüntü kablosu, siz önce BIOS sıfırlayın ve tek ram ile sistemi açın. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisinide denedim hala boot ışığı yanıyor
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.625 Çözümler 966 5 Nisan 2023 #23 Morls dedi: Hocam ikisinide denedim hala boot ışığı yanıyor Genişletmek için tıkla... Boot ışığı sen görüntü alsanda sönmeyecek, boot edecek işletim sistemi yok, başka bir görüntü kablosu ile denemende fayda var. Artı 0 Eksi
Morls dedi: Hocam ikisinide denedim hala boot ışığı yanıyor Genişletmek için tıkla... Boot ışığı sen görüntü alsanda sönmeyecek, boot edecek işletim sistemi yok, başka bir görüntü kablosu ile denemende fayda var.
KS KS Morls Femtopat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #24 Marix dedi: Bence problem görüntü kablosu, siz önce BIOS sıfırlayın ve tek ram ile sistemi açın. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisinide denedim boot ışığı yanmaya devam ediyor artık uğraşmak istemiyorum yardımın için çok teşekkür eder iyi akşamlar dilerim Artı 0 Eksi
Marix dedi: Bence problem görüntü kablosu, siz önce BIOS sıfırlayın ve tek ram ile sistemi açın. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisinide denedim boot ışığı yanmaya devam ediyor artık uğraşmak istemiyorum yardımın için çok teşekkür eder iyi akşamlar dilerim
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.625 Çözümler 966 5 Nisan 2023 #25 Morls dedi: Hocam ikisinide denedim boot ışığı yanmaya devam ediyor artık uğraşmak istemiyorum yardımın için çok teşekkür eder iyi akşamlar dilerim Genişletmek için tıkla... Rica ederim, nedemek. Artı 0 Eksi
Morls dedi: Hocam ikisinide denedim boot ışığı yanmaya devam ediyor artık uğraşmak istemiyorum yardımın için çok teşekkür eder iyi akşamlar dilerim Genişletmek için tıkla... Rica ederim, nedemek.