Çözüldü Yeni alınan sistemde hediye Xbox Game Pass görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zeixertion0

Hectopat
Daha fazla  
Selam Technopat.
2 hafta önce bigisayar almıştım ve Xbox falan fazla girmemiştim. Az önce girdim ve söyle bir yazı gördüm.
"Bilgisayarınızla 100'den fazla oyun birlikte gelir" ama al dediğim zaman beni para ile almaya yönlendiriyor sebep nedir sizce?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-10-09 232921.png
    85,1 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1 aylık ücretsiz veriyorlar hocam. Daha sonrasında kayıtlı kart varsa çekilir yoksa Game Pass iptal olur. İsterseniz kullanın isterseniz dursun. Ancak yanlış bilmiyorsam son kullanma tarihi var.
1 aylık ücretsiz veriyorlar hocam. Daha sonrasında kayıtlı kart varsa çekilir yoksa Game Pass iptal olur. İsterseniz kullanın isterseniz dursun. Ancak yanlış bilmiyorsam son kullanma tarihi var.

Çözüm
Hocam kart eklemek zorunlu şuan eklemeden erişim yok galiba.

1 ay bedava veriyorlar kredi kartini ekle ve öbür ay para cekmemesi icin (tabii istiyorsan) üyeligi sonlandirabilirsin.

Hocam kart eklemek zorunlu şuan eklemeden erişim yok galiba.
Ekleyip daha sonradan kaldırın hocam. Emin olmak için abonelik bitmeden kendiniz manuel olarak iptal edebilirsiniz. Ben de 1 aylık ücretsiz 365 almıştım 5 ay boyunca devam etmiş kart kayıtlı olduğu için. Kötü tarafı kullanamadım bile

1 ay bedava veriyorlar kredi kartini ekle ve öbür ay para cekmemesi icin (tabii istiyorsan) üyeligi sonlandirabilirsin.
Microsoft'tan emin olamıyorum o yüzden üyelik bitmeden önce kendimiz iptal etmek daha sağlıklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…