Ozzy34 Megapat Katılım 11 Ekim 2013 Mesajlar 288 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Merkezi Mühendisi ve Sanallaştırma Uzmanı 9 Mart 2024 #1 Yeni montajı yapılan PC'de 10 dakikada bir mavi ekran sorunu ile karşılaşıyorum. BIOS güncel. Driver'lar güncel. RAM'lar 6000 MHz'de DDR5. Tüm parçalar sıfır fakat ekran kartı 1 senelik mining yapılan bir kart bilginize. Minidump dosyalarından kontrol edip bilgi verebilir misiniz? Çok teşekkürler şimdiden. https://www.mediafire.com/file/4w668ejnebblull/Minidump.zip/file Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2024
Yeni montajı yapılan PC'de 10 dakikada bir mavi ekran sorunu ile karşılaşıyorum. BIOS güncel. Driver'lar güncel. RAM'lar 6000 MHz'de DDR5. Tüm parçalar sıfır fakat ekran kartı 1 senelik mining yapılan bir kart bilginize. Minidump dosyalarından kontrol edip bilgi verebilir misiniz? Çok teşekkürler şimdiden. https://www.mediafire.com/file/4w668ejnebblull/Minidump.zip/file
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.916 Makaleler 16 Çözümler 159 10 Mart 2024 #2 RAM'lerde sorun olması olası. Memtest yapar mısın? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Artı 0 Eksi
RAM'lerde sorun olması olası. Memtest yapar mısın? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
KS KS Ozzy34 Megapat Katılım 11 Ekim 2013 Mesajlar 288 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Merkezi Mühendisi ve Sanallaştırma Uzmanı 10 Mart 2024 #3 Xevanior dedi: RAM'lerde sorun olması olası. Memtest yapar mısın? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Ramleri 4800mhz stock hıza çektim tekrar durdu gibi ama memtestte yapacağım geri dönüş için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Xevanior dedi: RAM'lerde sorun olması olası. Memtest yapar mısın? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Ramleri 4800mhz stock hıza çektim tekrar durdu gibi ama memtestte yapacağım geri dönüş için teşekkür ederim.