Yeni alınan sistemde RTX 4070 ekran kartı çalışmıyor

arasly80

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarı açtığımda ekran kartı çalışmıyor. Muhtemelen arızalandı ama nasıl arıza neyi var anlamadım. Kac gün önce pazartesi gününde işlemci için termal macun değişimi yaptım o gün hata veriyordu ama sonra geçti sonra 1 gün sonra artık hata vermeye başladı. Böyle cizikler verdi sonra artık tamamen bozuldu her şeyi denedim DDU sürücü degistirdim her şeyi yaptım en son olarak format atmam gerekiyordu. Ertesi gün 21 saatten 3 kadar yapmaya çalıştım olmadı. Dün 21'den 1 kadar dayanamadım uyuyakaldım care yoktu artık mutlaka format atmam gerek Witcher 3 tam bitircektim RDR 2 hikaye yarıya gelmişti Mafia 3. Tam o da bitecekti ama elimde çare kalmadı. Format atım yine olmadı, kafayi yiyeceğim ve normal değil. Cok para verdim sonunda artik hayalimdeki PCI'yi almıştım. Hevesim kursağımda kaldı gecen ay almıştım video ekleyemedim buraya buradan bakabilir misiniz?

Link:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MSI 4070 12

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı