Yeni alınan sistemde Wi-Fi kullanılanmıyor

Brooklyn789

Femtopat
Yeni almış olduğum freedos bilgisayar için windows 10 kurdum fakat kurulum esnasında da Wi-Fi'yi görmemiş olduğu gibi kurulumdan sonra da Wi-Fi'yi görmedi.

Cihaz Modeli : Asus TUF FX506HEB-HN148

Asus sayfası üzerinden Networking güncellemelerini yükledim fakat sorun hala devam ediyor. Konuyla alakalı bilgisi olan veya aynı sorunu yaşayıp çözmüş olan birileri yardımcı olursa çok sevinirim.

Doğru sürücüleri yüklememiş olabilir misin? Sitesinde birden çok markanın sürücüsü var.

Son düzenleme:
Bu link üzerinden yüklemeyi yaptım fakat ilettiğim gibi herhangi bir şey olmadı.
Aygıt yöneticisi bu şekilde

Dosya Ekleri

• IMG_20220507_144346.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Herhangi harici bir yükleme yapmadım. Yonga setinin kurulumunu yapabileceğim sitenin linkini gönderebilirsen çok memnun olurum.

Gönderdiğin bağlantıdaki Chipset sekmesi altındaki sürücüleri yüklemen gerekiyor. Chipset ve Management Engine Components başlıca yüklenmesi gerekenler arasında.

Diğer aygıtlar sekmesindeki aygıtların sürücülerinin yüklenmiş olması gerekiyor.
İlgin için çok teşekkür ederim fakat tekrar yükleme yaptım hala aynı şekilde görünmekte
Cihazın TouchPadi de çalışmıyor, aynı site üzerinden TouchPad Driverı yükledim o da etki etmedi. Yüklediğim şeyler etki etmiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…