Yeni alınan sisteme Windows nasıl kurulur?

hakannaykut

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni bilgisayar topluyorum. Windows kurulumu hakkında hiçbir bilgim yok. Kendim topladığım için windows‘u nasıl kuracağım? Hangi serisini kuracağım? Orijinal mi almam gerekiyor? 9500 TL'ye yoksa bunun daha basit bir yolu var mı? Yardımcı olur musunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 11 kurmanızı kesinlikle tavsiye etmem hocam.

Desteği bitince uğraşmasına gerek yok bence, Windows 11 kurmak daha iyi olmaz mı?

Otomatik güncelleniyor zaten. Hem desteği bitince ne olacak ki? Halen Windows 7'den CS oynayan görüyorum ben.

Yeni işlemcilerde 11 maalesef daha iyi.

Gayet güncel bir sistemim var hocam ve performans farkı yok 2 kere denedim ikisini de.

Neden? Gayet iyi.

Arayüzünü vs. hiç sevmedim ayrıca sanki Mac'e benzetmek için çalışıp üşenmişler yarıda bırakmışlar gibi geliyor hem de birkaç arkadaşımdan da doğrulattım Windows 11'e geçtiğimizden beri bilgisayarlarımızda özellikle Alt Tab attığımızda sistem çöküyor ve siyah ekran veriyor. Olayı AMD ekran kartına bağlayacak varsa NVIDIA kullanıcısıyız hepimiz ve bunu yaşamak için RDR 2 oynamamıza gerek yok Minecraft oynarken bile oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı