Yeni Alınan SSD'de Düşük Performans

Makaleler
1
Daha fazla  
Yeni bir SSD aldım ve taktırdım. Ondan sonra denemeye başladım ama söylediği hızı alamıyorum. Örneğin GTA 5 gibi oyunlarda harita geç yükleniyor acaba ayarlardan mı diye 1 TB'lık HDD'ye aktardım yine biraz harita yükşenme sıkıntısı olsa da SSD'den nedense kat kat daha iyi. Biraz bakındığımda;
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\storahci
"Error Control": DWORD = 0

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\storahci\StartOverride "0": DWORD = 0
Bunları gördüm redegitten ayarları değiştir diyor ama ben alttaki yeri göremiyorum, ve işe yarayıp yaramadığını hiç bilmiyorum. O yuzden sizden yardım istiyorum.

1-SATA portları buna sebep olabilir.
2-Userbench den test yapıp normal değerlerde mi değil mi diye bakar mısın?
3-Hangi SSD ve bilgisayarının tüm bileşenleri ile birlikte işletim sistemini yazar mısın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke SSD modelini de yazsaydın.
Dostlar SSD'nin sadece 256 GB olduğunu biliyorum görev yöneticisi kısmında sadece SATA SSD yazıyor.
Model belirtin şöyle durumlarda nasıl yardımcı olacağız?
2 tane uygulamadan sağlık testi yaptım hiçbir sıkıntı yok, hatta 250 MB yazma okuma çıkıyor ama oyuna girince fıs, hiçte 250 MB gibi çalışmıyor.
Intel i5 7200U
NVIDIA GeForce 920MX
8 GB RAM
1TB HDD
256 GB SSD
Win 10

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunla ilgili problem olabilir. SSD öyle keyfine göre oyunda başka sistemde başka çalişmaz. Mesela bende de tom clancy division 2 de bir tûrlü ssd den tam performans gelmiyor, Ama bu oyunun sorunu.

Oyunla ilgili problem olabilir. SSD öyle keyfine göre oyunda başka sistemde başka çalişmaz. Mesela bende de tom clancy division 2 de bir tûrlü ssd den tam performans gelmiyor, Ama bu oyunun sorunu.
Hayır o anlamda sorun değil ben pc emde gta 5 ve lol oynuyorum yani lol o kadar ssd performansı istemiyor ama gta nın harita için ihtiyacı oluyor ben programlarla ölçüdüğümde 400 yazma okuma çıkmasına rağman gta da 3 mb/s veriyor ona deli oluyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı